Metal Gear Solid: Režisér z karantény sdílí nové výtvarné návrhy k chystané filmové verzi populární videohry

Metal Gear Solid: Režisér z karantény sdílí nové výtvarné návrhy k chystané filmové verzi populární videohry | Fandíme filmu
Konami
Zakletá videoherní adaptace má nový scénář a vyhlíží představitele hlavní role.

Videoherní stealth série Metal Gear Solid se chystá na plátna kin relativně dlouho a momentálně je s filmovou adaptací spojován režisér a scenárista Jordan Vogt-Roberts (Králové léta, Kong: Ostrov lebek). V centru dění jsou nejčastěji naklovaný voják Solid Snake a jeho "otec" Naked Snake (Big Boss), kteří jsou vysíláni na různá místa po světě, aby odvrátili hrozící nebezpečí. Vogt je s projektem spojen už více než pět let, přičemž v roce 2018 postoupil studiu scénář Dereka Connollyho (Jurský svět, Pokémon: Detektiv Pikachu). Tihle dva se snažili prosadit eRkovou zábavu, jež by korespondovala s vizí videoherní společnosti Konami. Nyní se zdá, že byla dokončena nová verze scénáře a dle všeho by brzy mohly začít castingové námluvy. Robertse údajně čeká v dohledné době schůzka s nejmenovaným hercem, jenž by se mohl ujmout hlavní role.

V minulosti projevil zájem o hlavní roli Oscar Isaac (nová trilogie Star Wars, Ex Machina), což Robertse potěšilo, leč žádná dohoda nebyla doposavad oficiálně potvrzena. Projekt se evidentně hýbe konečně kupředu a v době koronavirové krize se tvůrci podělili s fanoušky o grafický návrh a další zajímavá lákadla. Tak snad zvěsti nelžou a my se zanedlouho dozvíme, kdo si střihne neohroženého hrdinu a kdy padne první klapka.

 

Zdroj: CS

Foto: Konami

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu