Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily

Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herec Kumail Nanjiani navíc promluvil o tom, co ho k projektu vedlo.

O vesmírných Eternals, jednom z nejbližších snímků od Marvel Studios, jsme toho v poslední době slyšeli relativně po málu, téměř jistě kvůli odložení premiéry zaviněnému koronavirovou pandemií. Po několika týdnech se však na povrch opět dostaly nějaké ty novinky. Nejvíc toho přitom odhalily připravované hračky.

Po vzoru staršího úniku se jedná o poodhalení některých důležitých postav na základě seznamu připravovaných figurek populární značky Funko POP!. Kromě již dávno odhalených a potvrzených hrdinů se znovu potvrdili dva potenciální antagonisté v podobě Celestiála Arishema a vůdce zlověstné rasy Deviantů, Kroa. Arishem má v marvelovských komiksech za úkol soudit, které bytosti ovlivněné božskými celestiály mají právo žít, a které ne. Devianti jsou odvěcí protivníci Eternalů a počítá se s tím, že konflikt s nimi bude jedním z hlavních motivů filmu. Pozornost fanoušků přitáhla také "transformující se Sprite". O jakou proměnu přesně půjde, v tuhle chvíli není vůbec zřejmé.

Eternals Pops coming from r/MarvelStudiosSpoilers

Kromě toho se pak k Eternals vyjádřil herec Kumail Nanjiani, který v nedávném rozhovoru promluvil o tom, proč se vlastně ujal jedné z ústředních rolí, Eternála jménem Kingo. S účastí ve snímku podle všeho souhlasil naprosto bez rozmýšlení, aniž by do hloubky zkoumal samotnou postavu nebo původní komiks. Měl k tomu hned několik důvodů. Jednak prý Marvel jednoduše vytváří skvělé filmy a i z relativně neznámých značek a charakterů dokáže udělat něco fantastického. Druhým důvodem byla režisérka Chloe Zhao, která je podle Nanjianiho skvělou filmařkou a herec prý miluje vše, co vytvořila. No a nakonec samotná postava prý kombinuje vše, co Kumail rád hraje.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 11. 2. 2021.

Zdroj: ComingSoon

Galerie: 10

Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu Eternals: Hračky poodhalily padouchy a další detaily | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest