Godzilla vs. Kong: Děti do kina smějí, s tvrdou akcí se však šetřit nebude

Godzilla vs. Kong: Děti do kina smějí, s tvrdou akcí se však šetřit nebude | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podle vyjádření režiséra Adama Wingarda to vypadá, že se tvůrci snažili přístupnost PG-13 vyždímat na maximum.

Připravovaný souboj dvou legendárních filmových monster ve snímku Godzilla vs. Kong bude kromě samotné premisy nejspíše lákat především na opravdu masivní akční složku. Velkou část nedočkavých fanoušků tedy zklamal fakt, že se po vzoru předešlých filmů z tzv. Monsterverse i v tomto případě pracuje v mezích ratingu PG-13, který umožňuje, aby na film vyrazilo i mladistvé publikum. Aktuálně to však vypadá, že se celý snímek nejspíše bude snažit rating vyždímat na úplné maximum.

Alespoň to vyplývá z příspěvku, který režisér Adam Wingard sdílel na svém Instagramu, ve kterém se můžeme dočíst, že si snímek vysloužil zmíněný rating z důvodu intenzivních scén obsahujících násilí, destrukci a nevhodnou mluvu. To vše pak režisér doplnil popiskem, který říká, že se jedná o podhodnocení. To samo o sobě sice nic extrémně konkrétního neříká, zdá se však, že se tvůrci nejspíše snažili být s ratingem vynalézaví a co nejvíce ho využít.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That’s an understatement ;)

Příspěvek sdílený Adam Wingard (@adamwingard),

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Organizace Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu. V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio.

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest