Justice League mohla natočit režisérka Wonder Woman

Justice League mohla natočit režisérka Wonder Woman | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisérku Patty Jenkins u komiksových filmů příliš nezajímají provázané světy a kontinuita.

Režisérka Patty Jenkins je známá především tím, že natočila Wonder Woman a do kin se chystá také její Wonder Woman 1984. Patty však dostala nabídku točit ještě jeden komiksový film.

Jenkins promluvila s francouzským magazínem Premiere. Režisérka se znovu vrátila k Marvelu, pro který v jednu chvíli měla točit Thora: Temný svět. Podle Patty v Marvelu pracují bezva lidi, ale chtějí nad svými filmy mít plnou kontrolu a to prostě není nic pro ni. Když teď točila Wonder Woman 1984, měla od studia Warner volnou ruku natočit přesně to, co chtěla. Natáčení superhrdinských filmů přitom vnímá jako velmi přirozené, připravovat akční scény ji nesmírně baví. Zároveň připouští, že dříve nebyla fanynkou komiksů jako takových, ale dostala se k nim skrze superhrdinské filmy. A ty, které viděla jako dítě (zřejmě Superman s Christopherem Reevem), její tvorbu do určité míry ovlivnily.

S tím zřejmě souvisí také to, že ji příliš nezajímají propojené světy, kontinuita a podobné věci. V minulosti ji bylo nabídnuto, aby natočila Justice League, ale nebylo to nic pro ni. V Justice League je příliš mnoho postav. Bohužel máme jen krátkou zmínku z francouzského časopisu, a tak se v tuhle chvíli můžeme jen domýšlet, kdy k Jenkins tahle možnost přišla. Chtělo po ní studio Warner, aby dokončila Justice League po tom, co se natáčení vzdal režisér Zack Snyder? Chtěl Warner, aby se Jenkins Justice League chopila už od samotného prvopočátku, po tom, co nebyl nikterak dobře přijatý předchozí Snyderův film – Batman v Superman? Nebo snad měla Patty na stole nabídku na Justice League 2, ještě v době, když existovala varianta, že Justice League 2 vznikne? Zatím skutečně můžeme jen spekulovat, Patty prozradila pouze tolik, že byla s nabídkou Justice League oslovena. Tak snad se do budoucna dozvíme víc.

Zdroj: Premiere

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu