40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled

40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Uvidíme doposud neviděné záběry z natáčení zachycující nacvičování boxerských choreografií, tréninky herců, makeup testy a mnoho dalšího.

O dokumentu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic jenž nás zavede do zákulisí natáčení kultovního Rockyho se začalo šeptat na konci minulého roku. Vše dobře dopadlo, film vzniknul a my známe tvůrčí tým, podrobnosti o tom, co nás čeká, a datum vydání, které je mnohem blíže, než byste možná čekali.

O natáčení filmu se postaralo studio Virgil Films & Entertainment a na režisérské křeslo usedl Derek Wayne Johnson. Ten v roce 2017 natočil dokument John G. Avildsen: King of the Underdogs právě o režisérovi prvního Rockyho, takže k materiálu má opravdu blízko. V dokumentu uvidíme doposud neviděné záběry z natáčení zachycující nacvičování boxerských choreografií, tréninky herců, makeup testy a mnoho dalšího. V záběrech samozřejmě nechybí Carl Weathers, Talia Shire a hvězda samotná, Sylvester Stallone. Jeho komentář nás bude provázet celým dokumentem.

V komentáři od Stallonea se nedozvíme pouze informace o samotném natáčení, ale odhalí nám spletitý vznik filmu, jak přes veliký odpor a spoustu překážek protlačil původní verzi svého scénáře. Dokonce se dozvíme, jak postava Rockyho přišla ke svému klobouku, což je mnohem zajímavější příběh, než se může na první dobrou zdát. Snímek bude k dispozici digitálně 9. 6. 2020.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic - Dokument o legendárním Rockym je na dohled | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest