Fast and Loose: Protagonista s amnézií si nepamatuje, zda je hrdina či padouch

Fast and Loose: Protagonista s amnézií si nepamatuje, zda je hrdina či padouch | Fandíme filmu
Universal Pictures
Režisér Johna Wicka či druhého Deadpoola pomáhá s přípravou psychologického thrilleru, ve kterém si hlavní postava nepamatuje, zda je mafián nebo agent.

David Leitch, režisér Deadpoola 2 či akčního výplachu Hobbs & Shaw, bude produkovat amnézií nasáklý snímek Fast and Loose, v němž si bude muset hlavní hrdina srovnat, zda je klaďas nebo padouch. Scénář sepsali Jon a Erich Hoeberovi (Red, MEG: Monstrum z hlubin), přičemž v centru dění bude chlapík, jenž se probere kdesi v Tijuaně a absolutně nemá páru o tom, kdo vlastně je. Začne proto pátrat po vlastní minulosti a postupně přichází na to, že dříve žil dva životy. Na jednu stranu vystupoval jako nebezpečný kriminální boss obklopovaný řadou krásných žen a současně se v podsvětí pohyboval jako tajný agent CIA, který v osobním životě neměl peněz na rozdávání a o rodině si mohl nechat jen zdát. Problém tkví v tom, že neví, která z oněch dvou identit byla ta pravá.

Projekt zatím nemá režiséra, ale Leitch by měl být zárukou, že materiál skončí v dobrých rukách. Leitch momentálně platí za jednoho z nejtalentovanějších režisérů akčních filmů, když mu kariéru nakopnul první John Wick, jehož natočil společně s Chadem Stahelskim. Následoval akční thriller Atomic Blonde: Bez lítosti s Charlize Theron a posléze zmíněný Deadpool 2 s Ryanem Reynoldsem a spin-off Rychle a zběsile nazvaný Hobbs & Shaw s Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem.

Zdroj: Deadline

Foto: Universal Pictures (ilustrační, z natáčení snímku Hobbs & Shaw)

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest