Godzilla vs. Kong: První pohled na zestárlého King Konga

Godzilla vs. Kong: První pohled na zestárlého King Konga | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Ani Godzilla s Kongem zřejmě letos nedorazí. Odklad premiéry je na spadnutí.

Ačkoliv očekávaný "monster" snímek Godzilla vs. Kong měl vtrhnout do kinosálů po celém světě už letos v listopadu, pravděpodobně se tak nestane. Vzhledem k tomu, že situace je silně nestabilní, dorazí blockbuster režiséra Adama Wingarda údajně až 21. května 2021. Celé by to dávalo smysl, neboť tento spot měli Warneři původně vyčleněný pro čtvrtý Matrix, který se ovšem vlivem koronavirové pandemie zřejmě nestihne a čeká jej posun premiéry. Oproti tomu řádění Godzilly a Konga má již natáčení za sebou a brzy by měly skončit i postprodukční práce. Oficiálně nebyl květnový termín zatím potvrzen, ale lze předpokládat, že k odkladu neodvratně dojde. Ostatně nahrává tomu i fakt, že zatím nebyl zveřejněn trailer a propagační kampaň ještě prakticky nezačala.

Musíme se tedy spokojit alespoň s pohledem na dospělého a vousatého Konga. Ilustrace pochází z komiksového crossoveru a byly zveřejněny v rámci panelu Legendary Comics: Monsterverse Publishing 2020 na akci Wondercon@Home 2020. Z obrázků je mimo jiné patrné, že Kong nám ještě trošku vyrostl. Posuďte sami:

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Organizace Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu. V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio.

Zdroj: CBM, Reddit

Foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest