The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém

The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový představitel komisaře Gordona, Jeffrey Wright, pohovořil o tom, jak společně s kolegy vytvářejí novou evoluci Batmana.

Aktuálně je živo kolem starší podoby Batmana s tváří Bena Afflecka, protože Zack Snyder dostal po letech příležitost zrealizovat svou vizi toho, jak si původně představoval Justice League, než ji studio dokončilo bez něj. To je ale jen taková malá odbočka, budoucnost Netopýřího muže v tuhle chvíli leží na bedrech Roberta Pattinsona, se kterým režisér Matt Reeves připravuje nový restart značky nazývaný jednoduše The Batman. Jak víme, aktuálně je natáčení očekávaného spektáklu pozastavené kvůli pandemii, a tak zvědavost vyprahlých fanoušků přitahuje každý zmínka, kterou o projektu utrousí jednotliví zúčastnění v nejrůznějších rozhovorech.

Naposledy se vyjádřil pro The Jess Cagle Show Jeffrey Wright, který v nové verzi Batmanova příběhu hraje komisaře Gordona: „Ať už dělám jakýkoliv film, tak svoji práci lidem vysvětluji tak, že se s kolegy společně snažíme vytvořit atmosféru, myšlenku, prostředí a stylizaci. Tohle je další evoluce [Batmana] od roku 1939, kdy ty příběhy začaly. Je to další evoluce Gothamu. Vycházím v práci z toho, co mi dává Matt Reeves a z toho, co mi dává Robert Pattinson. Snažíme se společně vytvořit něco, co pořád bude Batman, ale zároveň to bude něco našeho vlastního.“ Dobře se ta evoluce podle něj dá ilustrovat na Batmobilu: „Četl jsem, co scénář říká o Batmobilu a říkám si ‚ano, to je ono‘. [Bruce Wayne] vytvořil to nejdrsnější ‚muscle car‘ jaké si dovedete představit, ale vychází z toho, jaký je Gotham, z amerického snu.“

Fotky nového Batmobilu si můžete prohlédnout dole v galerii, tak schválně v komentářích dejte vědět, zda při pohledu na něj souhlasíte s Wrightem, že nový film bude jiný, ale pořád dostatečně batmanovský. Mimochodem, když už je řeč o Batmobilu, můžete si pustit následující dokument, který mapuje jeho historii.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, které už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroje: THR

Galerie: 6

The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu The Batman bude pořád Batman, ale filmaři ho rozhodně pojali po svém | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest