Mission: Impossible 7 musí kvůli pandemii přeobsadit hlavního záporáka

Mission: Impossible 7 musí kvůli pandemii přeobsadit hlavního záporáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
X-Mena Nicholase Houlta v sedmé Mission: Impossible bohužel neuvidíme. 

Mission: Impossible 7 se měl agentovi Ethanu Huntovi postavit neznámý záporák. Ten měl mít tvář Nicholase Houlta (Šílený Max: Zběsilá cesta, X-Men: První třída). Bohužel jsme se dozvěděli, že se s rolí musel rozloučit, protože se bude muset připravovat na natáčení druhé řady dramedy seriálu Velká na streamovací platformě Hulu (U nás sledujte na HBO, Hoult je v seriálu vynikající jako car Petr III.). Natáčení nové Mission: Impossible mělo probíhat v Itálii, kterou silně zasáhl koronavirus. Filmaři měli natáčet tři týdny v Benátkách, ale kamery se ani nestačily rozeběhnout. To nakonec vedlo k odložení premiéry M:I 7 a Mission: Impossible 8.

Na film tak vyrazíme v polovině listopadu 2021. Zatím se stále neví, kdy se produkce sedmého dílu obnoví. Nicméně se dá přepokládat, že podobných případů jako je Hoult bude zřejmě napříč Hollywoodem víc a další herci a členové štábů se budou muset věnovat dalším projektům, kterým se uvázali a chystané snímky budou střídat obsazení. Konkrétně Mission: Impossible 7 nezůstala bez padoucha dlouhou a Houltovu roli převezme Esai Morales známý ze seriálů NCIS: Los Angeles, Titans nebo Ozark (viz galerie).

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18.11. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3.11. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V původních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 musí kvůli pandemii přeobsadit hlavního záporáka | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 musí kvůli pandemii přeobsadit hlavního záporáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest