Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě

Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě | Fandíme filmu
Spider-Man: Shattered Dimensions / Activision
Zobrazit další 3 obrázky
Našla se režisérka a první castingové zvěsti naznačují, že se filmová verze od té komiksové výrazně odkloní.

Režisérka S.J. Clarkson doposavad bodovala zejména jako seriálová režisérka a k celovečerákům zatím příliš nepřičichla. Natočila pouze zapadlý televizní snímek Toast, který se sice relativně povedl, ale žádnou velkou díru do světa neudělal. I tak mají hollywoodská studia o Clarkson vcelku velký zájem, když byla v jednu chvíli spojována se čtvrtým Star Trekem a dokonce s pětadvacátou bondovkou. Nic z toho nakonec neklaplo, leč nyní se zdá, že schopná seriálová tvůrkyně konečně natočí svůj vysněný celovečerní biják. A nepůjde o žádnou podřadnou záležitost, neboť se má chopit spidermanovského spin-offu nazvaného Madame Web. Hlavní hrdinkou bude mutantka, která disponuje schopnostmi jako jsou telepatie, jasnozřivost či jasnovidectví. Na stránkách komiksů se Cassandra Webb alias Madame Web objevuje od osmdesátých let minulého století a byť jde spíše o vedlejší kladnou postavu, stačila si vybudovat slušnou fanouškovskou základnu.

Podle Variety zatím projekt nenajal scenáristu, i když Collider loni uváděl, že snímek píše dvojice Matt Sazama a Burk Sharpless. Je možné, že se jejich scénář studiu nezamlouval a rozhodlo se vydat jinou cestou. Sazama a Sharpless jsou mimo jiného podepsáni pod komiksovkou Morbius, která se fanouškům představí v březnu příštího roku. Nutno podotknout, že trailer na Morbia nepatří k nejpovedenějším, ale třeba snímek s Jaredem Letem v hlavním roli překvapí. Rovněž třeba zmínit, že Sharpless a Sazama napsali v minulosti průměrnosti jako  Poslední lovec čarodějnic a Bohové Egypta. Projekt je přirozeně ještě v plenkách, ale Sony prý už intenzivně hledá představitelku hlavní role. Šušká se o účasti Charlize Theron nebo Amy Adams, což je pro fanoušky zajímavá informace. V obou případech jde o mladé, vitální herečky, zatímco v komiksech je Madame Web obvykle vykreslována jako ctihodná stařenka. Čekají na zvolenou herečku hodiny v maskérně? Nebo filmaři věk postavy oproti komiksům změní? To ukáže teprve čas.

Zdroj: Variety, Collider

Foto: Activision (ilustrační, ze hry Spider-Man: Shattered Dimensions)

Galerie: 4

Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě | Fandíme filmu Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě | Fandíme filmu Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě | Fandíme filmu Madame Web: Skutečně se chystá spin-off Spider-Mana o pavoučí vědmě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest