Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film

Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Je to oficiální, skutečně se dočkáme původně zamýšlené podoby filmu Justice League, jak si ji ve čtyřhodinové délce vysnil režisér Snyder.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

O čem se několik dní šuškalo, je teď oficiální. Zack Snyder nabídne vlastní verzi snímku Justice League, kterou původně kvůli osobní tragédii a požadavkům studia nikdy nedokončil. Snyder vydání nové verze oznámil během karanténní projekce Muže z oceli, následně ji potvrdilo studio Warner a další podrobnosti přidal The Hollywood Reporter.

Znovu nebudeme opakovat celou složitou genezi Justice League, tu jsme probrali v předchozím článku. V tuhle chvíli je podstatné to, že se fanoušci a Zack Snyder dočkají verze, po které tak dlouho volali. Nebo alespoň něčeho, co se vytoužené verzi hodně podobá. Film, který šel do kin, měl dvě hodiny. Kompletní Snyderův počin by se měl blížit ke čtyřem hodinám a zatím není definitivně rozhodnuto, zda jej uvidíme jako jeden dlouhý film, nebo jako šest samostatných kapitol (epizod). Druhá varianta by rozhodně dávala větší smysl, protože by byla pro pro Warner rentabilnější - zájemci by si museli předplatit HBO Max alespoň na dva měsíce. Kompletní počin, který je označovaný jako „Justice League Zacka Snydera“ bude dostupný v roce 2021 na HBO Max.

Tomu, že se opravdu dočkáme filmu rozděleného na kapitoly, nasvědčuje i to, že Snyder už v tuhle chvíli zkoumá, ve kterých momentech půjde jednotlivé části zakončit a nějakým cliffhangerem diváky nalákat k dalšímu sledování. Zatím není úplně zřejmé, zda se budou točit nové záběry, ale počítá se s tím, že se budou nahrávat „dodatečné dialogy“. Také se budou dodělávat nové triky, nahrávat nová hudba a všechno se to bude dávat dohromady. Snyder se momentálně snaží dát dohromady celý původní postprodukční tým, se kterým chtěl na dokončení filmu spolupracovat před lety.

Snyder sice nikdy neviděl verzi Justice League, která šla do kin, ale z toho, co mu o ní druzí vyprávěli odhaduje, že jsme viděli zhruba tak čtvrtinu příběhu, který se nám chystá ukázat. Podle jeho slov na nás čeká něco „úplně nového“. Uvidíme spoustu toho, co v kino verzi nebylo vůbec (ukázat by se mohl třeba DC záporák Darkseid, „šéf“ záporáka Steppenwolfa), ale daleko víc času by také logicky mělo být na vývoj charakterů. Kompletní dokončení Snyderovy vize by podle aktuálních odhadů mělo přijít na 20-30 milionů.

Další kapitola »

Galerie: 2

Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu Justice League: Původní vize Zacka Snydera se dokončí jako seriál nebo extra dlouhý film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest