The Batman: Tučňák sehraje ve filmu spíše menší úlohu

The Batman: Tučňák sehraje ve filmu spíše menší úlohu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Farrell nemá v Reevesově Batmanovi tolik prostoru, kolik bychom možná čekali, ale i tak si materiál a postavu pochvaluje.

Komiksoví fanoušci zlotřilého Tučňáka zřejmě budou zklamáni, neboť Colin Farrell prozradil, že klasický batmanovský padouch sehraje v připravovaném snímku The Batman režiséra Matta Reevese spíše menší roli. V rozhovoru pro GMA News Farrell odtajnil, že on sám se na plac zatím moc nedostal a už se nemůže dočkat, až produkční práce znovu vypuknou. Ačkoliv ve Velké Británii již lze obnovit filmová natáčení, Reevesova komiksovka tak zatím neučinila. Obdobně na tom jsou třetí Fantastická zvířata, kde k restartu produkce též ještě nedošlo. Nicméně zpět k Oswaldu Cobblepotovi / Tučňákovi. Farrell zmínil, že má ve filmu několik výživných scén, ačkoliv jeho charakter rozhodně není tím nejpodstatnějším. Rovněž přiznal, že podobnou hereckou příležitost do této chvíle neokusil. Prý jde o originální a zábavný přístup. Současně zdůraznil, že se těší, až se vrátí do práce a pořádně se do toho obuje.

Warner Bros.

Jak pravděpodobně všichni dobře víte, Tučňák nebude jediným záporákem ve filmu. Těšit se můžeme minimálně ještě na Riddlera/Hádankáře, tudíž lze pochopit, že Farrellova postava bude případně plně využita v budoucnu. Rozhodnutí Warnerů posečkat s obnovou natáčení bezpochyby souvisí s tím, že termín premiéry nového Batmana byl posunut. Není proto důvod riskovat další finanční ztráty, pakliže by se situace opět vyhrotila a přišla by další vlna omezení. Ostatně britská veřejnost není nadšená z toho, že vláda umožnila filmovým produkcím takto brzký restart. Nejistota evidentně převažuje nad případným krátkodobým ziskem, tudíž Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano či Jeffrey Wright si budou muset na návrat na plac ještě nějaký ten měsíc počkat. Warneři totiž nemají důvod věci uspěchat.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, které už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroj: ScreenRant I, II, GMA News

Foto: Warner Bros. (titulka ilustrační, z filmu Fantastická zvířata a kde je najít)

Galerie: 2

The Batman: Tučňák sehraje ve filmu spíše menší úlohu | Fandíme filmu The Batman: Tučňák sehraje ve filmu spíše menší úlohu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest