Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé

Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Ještě více podrobností o tom, proč a jak se dělila příští Mission: Impossible na dva filmy. A poletí také McQuarrie do vesmíru?

Postupně čerpáme z rozsáhlého interview, které režisér Christopher McQuarrie poskytl pro podcast Light the Fuse. O příští Mission: Impossible už jsme se dozvěděli, co můžeme čekat od nové herecké posily Haley Attwell, popřípadě jsme rozebírali rozdělení příštího dobrodružství na dva filmy. K tomu ještě doplňme, že další Mise nebudou natahovat jen emocionální momenty, ale samozřejmě také akce, které je naplánováno hodně už od začátku, nebude k emocím nijak druhořadá. Mission: Impossible 8 vznikla v momentě, kdy si McQuarrie s Tomem Cruisem uvědomili, že by sedmička byla příliš dlouhá. Vystřihli tedy ze scénáře dva segmenty zhruba po dvaceti minutách a najednou sedmička perfektně fungovala. Vyňatých 40 minut se však tvůrcům líbilo natolik, že se je rozhodli rovnou použít pro další film.

To však oběma letitým parťákům nestačí. Chtějí spolu točit dál a údajně spolu mají naplánovaný další film, u kterého by pro jednou chtěli mít hotový scénář před tím, než se pustí do natáčení. Bude to film, ve kterém se Cruise chystá do vesmíru a připravuje jej ve spolupráci s NASA a Elonem Muskem? O tomhle snímku McQuarrie uvedl jen tolik, že o ně nemůže říct vůbec nic, ani to, zda se na něm jakkoliv podílí. Nicméně režisér dodal, že Mission: Impossible 7 a 8 jsou tak šílené, že se ve vesmíru vůbec odehrávat nepotřebují.

A tím bláznivosti nekončí. Podle McQuarrieho se může vrátit kterákoliv libovolná postava z předchozích filmů a to jak živá, tak mrtvá! Kromě již dříve potvrzených návratů McQuarrie také fanoušky ujistil, že se samozřejmě vrací i Ving Rhames, který se v roli Luthera zatím objevil v každém filmu, jako jediný krom Toma Cruise. A k tomu ještě režisér dodal, že ještě než vypukla pandemie, byla v plném proudu jednání s naprosto úžasným hercem, ze kterého byl McQuarrie skutečně nadšený. Od té doby není zřejmé, jak se nakonec tahle možnost vyvine, ale rozhodně by prý šlo o vynikající castingový úlovek. Budeme napjatě očekávat jeho odhalení.

PS: Dozvídáme se, že hudbu složí opět Lorne Balfe.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18.11. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3.11. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V původních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: Light the Fuse

Galerie: 5

Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu Mission: Impossible: Vrátit se může libovolná postava, i ty mrtvé | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest