Režiséři Lego příběhu chystají astronautský film s Ryanem Goslingem

Režiséři Lego příběhu chystají astronautský film s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Phil Lord a Chris Miller se už dříve domluvili na natáčení sci-fi Artemis od autora oblíbeného Marťana. Teď s Andym Weirem domluvili další projekt.

Od roku 2014, kdy měla premiéru akční komedie 22 Jump Street, nic nového Chris Miller a Phil Lord nenatočili. Na stole jim přistála nabídka zrežírovat Sola, druhý spin-off ze světa Star Wars. Pánové se tedy vrhli do natáčení, ale jejich představa se neshodovala s vedením Lucasfilmu, projekt jim byl později odebrán a zbytek dotočil Ron Howard. Dvojice se tak zaměřila na produkci a psaní scénářů jiných projektů, mezi nimiž byl i úspěšný Spider-Man: Paralelní světy.  

Server Variety hlásí, že Lord s Millerem spojí síly s Ryanem Goslingem a Andym Weirem. Weir je autorem sci-fi románů a jeho bestseseller Marťan vyprávěl o vědci Marku Watneym, který uvízl na Marsu. Film v režii Ridleyho Scotta měl premiéru v roce 2015. Weirova nová kniha má do knihkupectví zamířit příští jaro a zatím je označovaná jako Project Hail Mary. V příběhu se máme setkat s osamělým astronautem na vesmírné lodi, jehož úkolem je zachránit planetu. Astronauta si zahraje Gosling, který se už podíval do vesmíru v dramatu První člověk jako Neil Armstrong. Projekt bude vznikat ve studiu Universal a produkovat budou Gosling, Weir, Amy Pascal, Ken KaoAditya Sood (Marťan), 

Filmového zpracování se má dočkat další Weirův román, Artemis, jenž se odehrává na Měsíci, kde se čtenář seznámil s hrdinkou Jazz, která dělala kurýrku. Shodou okolností i zde mají režírovat Lord a Miller, ale zatím není jasné, kdy na to dojde, přestože jejich jména byla oznámena už v roce 2017.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Režiséři Lego příběhu chystají astronautský film s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu Režiséři Lego příběhu chystají astronautský film s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest