James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film

James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jeho výběr vás možná překvapí.

Každý z nás máme nějaký ten film, o kterém víme, že není dokonalý, nicméně nám se hodně líbí, ačkoliv před ostatními bychom se tím nejspíš nechlubili. Věřte tomu nebo ne, dokonce i James Cameron má osobní guilty pleasure. Železný Jim teď tráví čas doma s rodinou, protože koronavirus přerušil práce na jeho Avatarech a pokud to jde, koukají společně po večerech na filmy. 

Kromě toho, že se svým dětem snaží rozšířit obzory, protože mají jinačí vkus na filmy než on, tak prozradil, že jeho guilty pleasure je Resident Evil. Snímek na motivy stejnojmenné survival videohry natočil Paul W.S. Anderson a přestože se akční horor předlohou inspiroval volně, je často považován za nejlepší díl série. Nebo popřípadě druhý nejlepší, někdo má radši madmaxovský Resident Evil: Zánik.

Screen Gems

V prvním filmu jsme se vydali s komandem do podzemního komplexu, kde vypukla zombie nákaza a hrdinové se tak ocitli ve smrtelném ohrožení. Recenze byly vlažné, ale v kinech snímek zabodoval. Cameron si myslí, že je to hezky natočený film a našetřil slovy chvály na Michelle Rodriguez, kterou bylo podle něj radost sledovat. Rodriguez tady vystřihla jednu z nejlepších postav. Role drsné vojandy Rain Ocampo s ostrým slovníkem jí dokonale sedla a některé její hlášky pobaví i dnes.

Rodriguez zaujala Camerona také ve filmu Boxerka z roku 2000 a na to konto jí režisér obsadil do Avatara, kde si zahrála pilotku Trudy Chacón.

Zdroj: Empire

Resident Evil

12.03.2002 | USA, Velká Británie, Francie, Německo
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu James Cameron prozradil, jaký je jeho osobní guilty pleasure film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest