Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku

Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Vrací se vítězný tým, který připravil vizuální podobu Šíleného Maxe: Zběsilé cesty. Nový film má být ještě větší.

Už delší dobu o tom kolují zvěsti, teď to potvrdil v rozhovoru pro NY Times osobně režisér George Miller. Na Šíleného Maxe: Zběsilou cestu režisér naváže příběhem mladé Furiosy. Tu v posledním snímku ztvárnila Charlize Theron, teď ji nahradí mladší herečka, dvacátnice (tady jsou dosavadní možné kandidátky). Miller se do natáčení chce pustit hned, jak dokončí svůj aktuálně natáčený film Three Thousand Years of Longing. Vše nicméně aktuálně protahuje pandemie. Pak už by natáčení Furiosy nic bránit nemělo, finanční spor se studiem Warner Bros. je vyřešený.

Snímek vznikl při přípravě Šíleného Maxe: Zběsilé cesty. Miller spolu se scenáristou Nickem Lathourisem kromě vlastního scénáře filmu připravili také příběhové pozadí pro všechny postavy, které ve snímku vystupují. Historii postav zpracovali původně jen proto, aby se hercům role lépe hrály. Příběh Furiosy však tvůrce zaujal. Pojednává o tom, jaký život měla v idylickém „Zeleném místě“, proč byla vyloučena ze skupiny žen válečnic zvaných Vuvalini a jak se z ní stala zocelená bojovnice, kterou známe na začátku Šíleného Maxe: Zběsilé cesty.

Z příběhu o Furiose vznikl scénář, který byl dokončený ještě před tím, než se Zběsilá cesta začala natáčet. Rosie Huntington-Whiteley, která ve Zběsilé cestě hraje jednu z manželek Imortana Joea, scénář četla a podle ní je geniální. Miller dlouho doufal, že by mohl film natočit s digitálně omlazenou Charlize Theron, ale režisér se nedomnívá, že by technologie byla dostatečně daleko. Triky pořád nevypadají dostatečně dobře a to podle George ani ve Scroseseho Irčanovi. Nepřirozených momentů je stále příliš. Technologie je podle něj dovede vytvářet fotorealistické lidi už brzy, ale zatím jsme tu hranici stále nepřekročili.

Když už se nevrátí Theron, vrátí se alespoň členové Georgeova štábu. Konkrétně se znovu k tvůrčímu týmu připojí Colin Gibson, vedoucí výpravy, který za Zběsilou cestu dostal Oscara. Ten prozradil, že pro Zběsilou cestu bylo vyrobeno 135 vozidel, z nichž 88 bylo nakonec vidět ve filmu. A u Furiosy prý měřítko bude ještě větší! Tuhle parádu pak má natočit John Seale, kameraman, který po dokončení Zběsilé cesty odešel do důchodu, ale kvůli Millerovi je odhodlaný se ještě jednou vrátit. Seale byl za Maxe nominovaný na Oscara, stejně jako za filmy Návrat do Could Mountain, Rainman nebo Svědek. Za Anglického pacienta Oscara získal.

Kdy přesně snímek uvidíme nevíme, ale začínáme se těšit!

Zdroje: NY Times

Galerie: 5

Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu Furiosa: Režisér potvrdil, že Charlize Theron vymění za mladší herečku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest