Deadpool 3 má podle Reynoldse potenciál. Brzdí vše Marvel?

Deadpool 3 má podle Reynoldse potenciál. Brzdí vše Marvel? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Představitel Deadpoola je pro roli stále nadšený a vidí možnosti. Rob Liefeld, autor předlohy, viní Marvel z toho, že se zatím nic neděje.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

K situaci se vyjádřil i Rob Liefeld, autor Deadpoolovy komiksové předlohy. Ten z toho, že se další film stále ještě nechystá, viní jednoznačně Marvel. Marvel a jeho složitý plán provázaného světa. Kdyby bylo čistě na Reynoldsovi, tak už se třetí Deadpool podle Liefelda připravuje, takhle ale se ale nic neděje a zkrátka čekáme na to, jak a zda se Marvel rozhodne Deadpoola využít. A to je podle Liefelda chyba, protože značka stojí a herci nemládnou.

To je všechno pravda, zároveň se s tím ale můžeme jedině smířit. Marvel zkrátka má nad Deadpoolem kontrolu a je čistě na něm, jak se jej rozhodne nebo nerozhodne využít. S tím, jak se plány studia dále odsouvají kvůli pandemii koronaviru, asi v tuhle chvíli není myslitelné, že by další Deadpool dorazil dříve než v roce 2023, tedy pět let po minulém filmu. A klidně to může být ještě později. V době, kdy Disney kupoval Fox, totiž Marvel otevřeně říkal, že by fanoušci nové filmy s xmenovskými postavami v nejbližších letech neměli vůbec očekávat, protože Marvel neměl jistotu, zda ke koupi Foxu dojde a nejbližší roky tak musel čistě z opatrnosti plánovat bez X-Menů.

Plány se ale samozřejmě mohou měnit. A je docela dobře možné, že Marvel i Reynolds dávno vědí, jak to s Deadpoolem bude, jen nám to nikdo neprozradí v žádném bezvýznamném rozhovoru, ale všichni si se slavnostním oznámením počkají na nějakou velkou akci, jako je Comic-Con v San Diegu. Ten se letos v létě kvůli pandemii nekoná, takže si budeme muset na novinky nejspíš muset počkat.

Co vy na to? Doufáte, že se Deadpool vrátí co nejdříve? Nebo vám nechybí? A měl by být pevně zasazený do Marvel Cinematic Universe? Nebo se raději držet stranou?

Zdroje: Total Film, ComicBook

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest