The Owners: Po Hře o trůny na Maisie Williams čeká loupež, co se zatraceně zvrtne

The Owners: Po Hře o trůny na Maisie Williams čeká loupež, co se zatraceně zvrtne | Fandíme filmu
Versatile Films / Logical Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Seriálová štace skončila. Teď nastal čas, aby se Williams více prosadila ve světě filmu.

Mladá britská herečka Maisie Williams se proslavila rolí Aryi Stark v populárním seriálu Hra o trůny. V celovečerácích to zatím nebyla žádná velká hitparáda, ačkoliv dramata Kniha lásky, Mary Shelleyová či Správný čas žít patří k z hlediska žánru k nadprůměru. Letos se představí v x-menovce Noví mutanti a taktéž v thrilleru The Owners. Ten natočil francouzský režisér Julius Berg a měl by se zaměřit na osudy party přátel, kteří naplánují loupež, jež se absolutně vymkne kontrole. Příběh se bude odehrávat na počátku devadesátých let minulého století a hlavní hrdinové se pokusí okrást postaršího doktora a jeho ženu. Všichni zúčastnění doufají, že to bude brnkačka. Dům lékaře leží na samotě, v trezoru má být ukryta kupa peněz a v čase loupeže by nikdo neměl být doma. Tohle je lístek ze zapadákova, který má naše hrdiny nasměrovat k lepší budoucnosti. Jenže akce se zvrtne, pan doktor se vrátí dříve a začíná neočekávaný boj kočky s myší, když mladí zlodějíčci budou muset zabojovat o holý život.

Náčrt děje zní poměrně solidně, ale těžkou soudit, jaký bude výsledek, neboť Berg zatím natočil pouze několik epizod francouzských seriálů. Nicméně potenciál pro solidní a napínavý thriller tu bezpochyby je. Po boku Williams se ve filmu objeví Jake Curran, Ian Kenny, Sylvester McCoy a Rita Tushingham. Datum premiéry zatím nebylo stanoveno.

Zdroj: BD

Foto: Versatile Films / Logical Pictures

Galerie: 2

The Owners: Po Hře o trůny na Maisie Williams čeká loupež, co se zatraceně zvrtne | Fandíme filmu The Owners: Po Hře o trůny na Maisie Williams čeká loupež, co se zatraceně zvrtne | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest