Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu

Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se na záporáka hororové komiksovky a na další monstrum.

Noví mutanti se čerstvě pochlubili šťavnatými fotografiemi, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Zubaté monstrum je parádní, záporák Demon Bear také nevypadá zle. Poslední X-Men film vyrobený pod záštitou studia Fox se rýsuje jako příjemná hororová jednohubka, která si příliš nedělá hlavu se světem Profesora X a Magneta a zkrátka vypráví svůj vlastní příběh o partě ztracených dětí, které jsou pro své nebezpečné schopnosti zavřené ve vpravdě hororovém ústavu.

Potíž je v tom, že zatím stále ještě nemáme nejmenší tušení, kdy snímek uvidíme. Poslední známé datum premiéry bylo stanovené na 3. dubna. Jenže když přišla koronavirová pandemie, tak z něj sešlo. A zatímco jiné snímky dostaly zpravidla nový termín, u New Mutants to neplatí. Film v tuhle chvíli žádné datum premiéry nemá, a tak nad jeho další budoucností opět visí otazník. Prapůvodně měl jít film do kin už před dvěma lety. Pak se ale několikrát odkládal kvůli neshodám tvůrců a původního studia a následně kvůli komplikované situaci během prodeje studia Fox Disneymu. A teď tedy pandemie. Už v minulosti se objevovaly zvěsti o tom, zda film nakonec neskončí v digitální distribuci, a po posledním odkladu podobné názory zaznívají znovu.

Co vy na to? Slušelo by to Novým mutantům v nějaké online videopůjčovně? Nebo se vyplatí počkat na uvedení v kinech?

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně stanovené na 2. 4. 2020.

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 7

Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu Noví mutanti: Nové fotky jsou šťavnaté, ale premiéra stále v nedohlednu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest