Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem

Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ryan Reynolds svůj postoj k Green Lanternovi nemění. Na chvíli si také dají s Hugh Jackmanem pauzu v zájemném pošťuchování. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ryan Reynolds může děkovat všem bohům na nebesích za Deadpoola, protože nebýt této role, jeho kariéra by se pravděpodobně nikdy nezotavila po masivním neúspěchu Green Lanterna z roku 2011. Herec se netají svou nelibostí vůči této komiksové adaptaci a častokrát si z ní utahuje na sociálních sítích, v rozhovorech nebo v deadpoolovských filmech. Green Lantern, ve kterém si Reynolds zahrál hlavního hrdinu Hala Jordana, je nyní dostupný na iTunes za mizivou cenu jednoho dolaru (v Česku 59 Kč), někteří lidé si stále nejsou jistý, jestli má cenu tento mrzký peníz za nechvalně proslulý film utratit.

Ryan dostal na Twitteru dotaz, jestli se vyplatí film vidět. Herec na tuto otázku odpověděl rázným „Walk away,“ což by se dalo přeložit jako „odejdi od toho“ nebo „dej si odchod.“ Reynolds tak namísto doporučení, aby si fandové názor udělali sami zhlédnutím filmu, rovnou diváky odrazuje od jeho sledování.

Herec si ale neumí udělat srandu jen z filmu, někdy si rýpne i sám do sebe. Jeden z fanoušků na Twitteru sdílel fotku zeleného auta s poznávací značkou hlásající LANTERN, načež se Ryan naoko přiznal, že se jedná o jeho auto.

Další kapitola »

Galerie: 6

Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest