Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem

Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ryan Reynolds svůj postoj k Green Lanternovi nemění. Na chvíli si také dají s Hugh Jackmanem pauzu v zájemném pošťuchování. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když už je řeč o Reynoldsových srandičkách a popichování na sociálních sítích, nesmíme zapomenout zmínit „spor“ mezi ním a Hughem Jackmanem. Oba herci se označují za úhlavní nepřátele a neustále se snaží jeden druhého shodit nějakým povedeným vtipem. Jak ale tato válka začala? Oba herci se poprvé setkali na natáčení komiksovky X-Men Origins: Wolverine, která je nechvalně známá z několika důvodů. Kromě špatného CGI tvůrci dokonale zničili postavu upovídaného žodálka Wadea Wilsona, kterého poprvé hrál právě Reynolds.  V době natáčení filmu se Ryan nacházel v manželství se Scarlett Johansson, která byla dobrou kamarádkou Hugha Jackmana. Ten si z Ryana každý den na place dělal srandu, že jakožto kamarád Scarlett dohlédne na to, aby se její manžel choval dobře. .

Rivalita obou pánů postupně rostla, Reynolds se po úspěchu Deadpoola všemožně snažil nalákat Jackmana do role Wolverina pro další Deadpoolův filmu, čemuž se Jackman vyhýbal. Vzájemné popichování pokračuje dodnes. Nedávno Jackman sdílel na Twitteru fotku, na které nosí během venčení psa tričko a kšiltovku s logem likérky Aviation Gin, kterou vlastní Reynolds. „Přistižen. Je lepší, když to zveřejním dřív než paparazzi. (Na moji obranu, nic jiného nebylo vyprané.),“ okomentoval fotku Jackman. Pochopitelně na Reynoldsovu reakci jsme nemuseli dlouho čekat, Ryan svému nepříteli pochválil ohoz a hned jej obvinil z pití jeho značky ginu. Je jasné, že se ale jedná o důvtipnou reklamu a propagaci této značky alkoholu.

Nyní ale ve vtipném video herci oznámili, že na jeden den zakopou válečnou sekeru a společně podpoří dobročinnou akci All In Challenge, která má za úkol naverbovat celebrity a vybrat peníze pro lidi, kteří potřebují jídlo během koronavirové pandemie. Celé video se samozřejmě neobešlo bez tradičního vzájemného popichování mezi těmito nerozlučnými přáteli/úhlavními nepřáteli.

Zdroje: Hugh Jackman/Twitter, Ryan Reynolds/Twitter, Movieweb, Screenrant

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu Ryan Reynolds dál pomlouvá Green Lanterna a bližší pohled na jeho spor s Hugh Jackmanem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu