X-O Manowar: John Cena naznačuje, že by mohl hrát současného hrdinu původem ze středověku

X-O Manowar: John Cena naznačuje, že by mohl hrát současného hrdinu původem ze středověku | Fandíme filmu
20th Century Fox
Jestli Cena nežertuje, chystá se do kin další hrdina z komiksového vydavatelství Valiant.

Nabušenec John Cena vlétl do světa filmu v roce 2006 s akčním snímkem Voják, aby se postupně propracoval mezi pomyslnou hollywoodskou střední třídu. Hvězda akčního žánru se z něho nakonec nestala, i když fyzické předpoklady k tomu díky své wrestlingové průpravě bezpochyby má. V posledních letech však přesedlal na komedie typu Playing with Fire či Kazišuci, přičemž šlo zpravidla o průměrné fláky na jedno použití. Nicméně Cenu tenhle pokračující trend začal zřejmě trošku unavovat a v příštím roce se objeví v komiksovce The Suicide Squad a akčním výplachu Rychle a zběsile 9. A jak se zdá, rád by se v komiksových vodách zdržel trošku déle, když na svém instagramovém profilu sdílel obrázek superhrdiny známého jako X-O Manowar, jenž pochází ze stáje Valiant Comics. To je týpek, co byl někdy v pátém století našeho letopočtu coby Aric z Dacie unesen ze Země mimozemskými vetřelci, aby se posléze zmocnil jedné z jejich nejmocnějších zbraní, brnění X-O Manowar. Domů se sice vrátil, ale vlivem fyzikálních zákonitostí (čas, vesmír, relativita) na Zemi uplynula řada století a z něj se stal barbar v civilizovaném světě, disponující nejvyspělejší zbraní v galaxii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený John Cena (@johncena),

Bavíme-li se o komiksovém universu vydavatelství Valiant, je třeba zmínit snímek Bloodshot, o němž Vin Diesel již před premiérou otevřeně tvrdil, že odstartuje budování VCU (Valiant Cinematic Universe). Film měl po vzoru Marvelu odstartovat vlastní provázaný svět, který by byl postupně zaplněn superhrdiny a postavami z Valiantu. Bohužel, existují dvě zásadní překážky. Za prvé, Bloodshot měl v kinech slabý rozjezd, recenze byly spíše negativní a od explicitního krachu jej zachránil koronavirus a přechod na VOD. Ano, teď bude studio Sony tvrdit, že za finančním nezdarem stojí všudypřítomná pandemie. Sami ale moc dobře vědí, že průšvih se prakticky nedal odvrátit. Za druhé, Sony nemá pod palcem práva na komiks Harbinger, který měl být klíčový z pohledu budování VCU. Ty vlastní studio Paramount Pictures (společně s právy na další komiksové hrdiny jako jsou Ninjak, Shadowman nebo Faith), kde už se také pod dohledem producenta Neala H. Moritze (přešel kvůli tvůrčím neshodám od Sony k Paramountu) a režiséra Justina Tippinga pomaličku chystá celovečerní film.

Těžko tedy soudit, zda existuje šance, že se Cena coby X-O Manowar a Dieselův Bloodshot sejdou na plátnech kin. Vzhledem k tomu, jak Bloodshot dopadl, o tom vcelku vážně pochybuji. Otázkou rovněž zůstává, jestli Cena jenom nedráždí filmové fanoušky.

Zdroj: CBM, John Cena Instagram

Foto: 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest