Modrý motýl: Po Star Wars se Daisy Ridley pustí do vyšetřování brutální vraždy

Modrý motýl: Po Star Wars se Daisy Ridley pustí do vyšetřování brutální vraždy | Fandíme filmu
Disney
Rey musí vyřešit složitý případ bezhlavé ženy.

Daisy Ridley věnovala v posledních letech většinu energie trilogii Star Wars, leč tahle mise v loňském roce trošku bolestivě skončila a sympatická londýnská rodačka se může vrhnout na další projekty. Jedním z nich bude psychologický krimi-thriller Modrý motýl (The Ice Beneath Her). Předlohou k filmu je stejnojmenná kniha švédské autorky jménem Camilla Grebe, která vyšla v českém překladu v roce 2016. Do podoby scénáře materiál upravila Caitlin Parrish (Supergirl, The Red Line), přičemž na režijní sesli bude  těsno, neboť by na ni měli usednout Tyler Gillett a Matt Bettinelli-Olpin, kterým jako producent sekunduje Chad Villella. Tenhle tým nás minulý rok příjemně překvapil s hororovou komedií Krvavá nevěsta (Ready or Not), takže určitou kvalitu by tohle trio mělo mít. A o čem bude snímek pojednávat?

Půjde o kriminálku ve stylu Zmizelé či Dívky ve vlaku, tudíž vypravěč bude značně nespolehlivý a dozajista se dočkáme celé řady překvapení a zvratů. Ridley by si měla střihnout policejní vyšetřovatelku a expertku na tvorbu psychologických profilů, jež se snaží vyřešit otřesný případ vraždy mladé ženy. Ta byla nalezena s hlavou uťatou v domě úspěšného obchodníka.

Synopse knihy vypadá následovně: Mladá žena potká staršího muže a bezmezně se do něho zamiluje. Jesper je vším, o čem kdy snila. Zasnoubí se s ní, ale pak beze slova zmizí. Emmin cit se postupně mění v nenávist a potřebu krutě se pomstít jemu i jeho nové milence. V domě Jespera Orreho se najde mrtvola mladé ženy, které vrah odřízl hlavu. Její totožnost je policii neznámá a Jesper Orre beze stopy zmizí… Tato vražda se nezaměnitelně podobá neobjasněné vraždě před deseti lety, kdy při pátrání pomáhala psycholožka Hanne, kterou i tentokrát požádala policie o pomoc. Mají tyto vraždy něco společného?

Zdroj: Deadline

Foto: Disney

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu