Heatseekers: Timur Bekmambetov a Michael Bay spojí síly

Heatseekers: Timur Bekmambetov a Michael Bay spojí síly | Fandíme filmu
Režisér filmů jako Wanted nebo Noční hlídka, se pod dohledem Michaela Baye pustí do vzdušné akce s padáky a kluzáky.

Timur Bekmambetov se upsal k režii nového projektu v produkci Michaela Baye, Andrew Fullera (společnost Platinum Dunes) a producenta a scénáristy Chrise Morgana (Rychlí a zběsilí) Heatseekers. Podle posledních zpráv se scénáře ujme F. Scott Frazer (zatím pouze The Numbers Station s Johnem Cusackem, do budoucna Metro 2033), který dostal za úkol přepsat již existující verzi z roku 2010 od George Mahaffeye.

Snímek by se měl točit kolem bývalého vojenského pilota, který se střetne se skupinou „vzdušných pirátů“, kteří se pomocí kluzáků a padáků pokusí vyloupit mrakodrap. Další informace nejsou známé, takže můžeme jen spekulovat, o co přesně půjde. Jisté však je, že spojením Baye, Bekmambetova a Morgana nevznikne žádná romantika k vánočnímu stromečku, ale pořádná akce.

Bekmambetova známe především jako režiséra snímků Noční Hlídka a Denní Hlídka, které ho sice dostaly z Ruska do Hollywoodu, ale o žádné super hity nejde. Lépe už na tom byl s akčním snímkem Wanted, kde mu pomohli Angelina Jolie s Jamesem McAvoyem. Ovšem jeho loňský Abraham Lincoln: Lovec Upírů, po všech stránkách selhal. Většina kritiků k němu nebyla dvakrát vlídná (u nás se ale chválilo) a tržby také zůstaly za očekáváním. Timur tak bude muset zabrat, pokud se nechce vrátit zpět do Ruských končin. Tam si sice dobrovolně odskočil a natočil ve spolupráci s několika dalšími režiséry docela slušné filmy Jolki a Jolki 2, ale raději by určitě zůstal za oceánem, kde do budoucna plánuje také Wanted 2. Co myslíte, spraví si Bekmambetov v područí Michaela Baye pověst?

Zdroje: Collider, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest