Mission: Impossible 7: Koronavirus může přepsat děj filmu

Mission: Impossible 7: Koronavirus může přepsat děj filmu | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 2 obrázky
Pandemie s sebou nese pro filmaře nejen praktické problémy, ale může zasahovat také do původně plánované podoby jednotlivých děl.

Mission: Impossible 7 byla jedním z prvních filmů, které musely v časech pandemie pozastavit své natáčení. A to z jednoho prostého důvodu. Točit se mělo letos na jaře v severní Itálii, tedy v jedné z oblastí koronavirem zasaženýc zdaleka nejvíce a mezi prvními. Studio tak muselo brát v potaz riziko pro štáb a herce, omezenou infrastrukturu a nařízení italských úřadů, které zakazovaly shromažďování osob, podobně jako se to později stalo u nás a v dalších zemích.

Aktuálně je situace ve světě taková, že řada států začíná bezpečnostní opatření opatrně uvolňovat a Hollywood přemýšlí o tom, jak se v dané situaci co nejrychleji, ale také co nejbezpečněji vrátit k natáčení. Nedávno jsme vás informovali například o tom, že vzniká komise vedená režisérem Stevenem Soderberghem, která se celou problematikou má zabývat.

A o tom, jak se opět vrátit k práci, uvažuje i štáb Mission: Impossible 7. Producent filmu a hlavní hvězda, Tom Cruise, doufá, že se kamery roztočí opět v červnu. Nicméně pravda je taková, že v současné situaci se nedá nic moc garantovat. A filmaři v tuhle chvíli dokonce ani nevědí, zda se ještě vrátí do Itálie. Možná tamější část natáčení odloží na podzim a budou doufat, že se do té doby situace zlepší natolik, že natáčení i v jedné ze světově nejpostiženějších oblastí bude už v té době relativně bezpečná. Ale vyloučené podle informací magazínu Variety není ani to, že se celé natáčení v Itálii škrtne a dané scény se budou realizovat někde jinde a nějak jinak.

To by samozřejmě znamenalo, že by se kvůli pandemii měnil děj filmu. I kdyby dialogy a události zůstaly relativně podobné, tak v jiném městě by měly události samozřejmě jiný feeling, a také akční scény by zřejmě vypadaly o dost jinak, pokud se s nějakými pro italskou část natáčení počítalo. Pozitivní je snad jen to, že režisér Christopher McQuarrie a Tom Cruise společně natočili Mission: Impossible 5 a 6 divokým stylem, kdy se scénář psal za pochodu, na poslední chvíli a vlastně dodatečně podle toho, které herce a lokace zrovna měl štáb k dispozici. A oba snímky patří v sérii k nejlepším. Takže pokud si dokáže s komplikovanou situací poradit, je to právě štáb Mission: Impossible.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon, Shea Whigham, Henry Czerny a Vanessa Kirby.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Mission: Impossible 7: Koronavirus může přepsat děj filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Koronavirus může přepsat děj filmu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Koronavirus může přepsat děj filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu