Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film

Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Představitel marvelovského padoucha by se s chutí vrátil ve vlastním filmu o vyšinutém detektivovi, který sejde na scestí.

Studio Sony nemá nijak široké portfolio komiksových práv, ale ta co má k dispozici, se snaží vyždímat na maximum. Když před lety Sony zakoupilo filmovou licenci na Spider-Mana, byly její součástí vedle ústředního hrdiny také nejrůznější vedlejší postavy. Což má svoji logiku – kdyby komiksoví fanoušci spolu s Peterem Parkerem nedostali na plátnech tetičku May či Mary Jane, nejspíš by je to moc nepotěšilo. Když potom Marvel Studios uspěla s myšlenkou provázaného filmového světa, zkusily ostatní společnosti tenhle koncept napodobit. V Sony sice neměli k dispozici velké množství hrdinů, nicméně Spider-Man má v příbězích kromě svých blízkých také plejádu výrazných protivníků. Z řady z nich se během let stali rozpolcení antihrdinové a vedle toho navíc Joker prokázal, že ústřední postava vašeho komiksového filmu vlastně ani hrdina být nemusí. Bohatě stačí, když je protagonista pro diváky zajímavý.

Před dvěma lety si Sony otestovalo divácký zájem o zlé hochy spolu s Venomem a ukázalo se, že minimálně po něm je mezi fanoušky značný hlad. Film utržil obří peníze a začalo se chystat pokračování. Toho bychom se měli dočkat příští rok, stejně jako Morbia, což je marvelovský „upír“ a další výrazný antihrdina ze spidermanovských komiksů. A všechno zatím nasvědčuje tomu, že u těchto dvou pánů to neskončí. Už dříve se proslýchalo, že by prostor mohli dostat třeba také Black Cat, Silver Sable, Spider-Woman, Kraven The Hunter popřípadě Mysterio. A o své místo na slunci se hlásí také představitel Maca Gargana, alias Scorpiona, Michael Mando. V rozhovoru uvedl:

„[V samostatném filmu se Scorpionem] bych si rozhodně zahrát chtěl. Je to detektiv, který sejde na scestí, podle mne by to bylo fascinující. Mac Gargan se tak trochu zblázní, a pak je tu ještě jeden příběh, ve kterém se z něj stane Venom. Podle mne je to opravdu bohatá a temná postava. A v jádru je to pořád policajt, detektiv. Film [s takovou postavou] bych rozhodně chtěl vidět.“

Mac Gargan se v Mandově podání objevil jako vedlejší postava ve Spider-Manovi: Homecoming, kde však figuroval jen jako řadový kriminálníček, zatím to nebyl plně rozvinutý superzločinec Scorpion, tak jak jej známe z komiksů. Potitulková scéna filmu naznačila, že se ještě vrátí, a pokud Sony skutečně hodlá proplétat svoje Spider-filmy tak, jak naznačuje trailer pro Morbia, tak můžeme počítat s tím, že Gargana dříve či později opět potkáme. Jestli je schopný dosáhnout na vlastní film, to už je druhá věc, ale minimálně jako člena proslulého záporáckého týmu Sinister Six by jej fanoušci jistě uvítali.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 8

Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu Scorpion: Další Spider-Manův protivník chce po vzoru Venoma vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu