Předchozí Bond jako dalšího představitele 007 doporučil Margot Robbie

Předchozí Bond jako dalšího představitele 007 doporučil Margot Robbie | Fandíme filmu
RLJ Entertainment
Vysloužilý představitel Jamese Bonda podporuje, aby štafetu převzala Jana Bondová.

Kdykoliv se dotočí bondovka, zvedá se okamžitě vlna zájmu o to, kdo agenta 007 ztvární příště. Vrátí se dosavadní herec? Nebo bude nahrazený? A kým? Kromě seznamu „zaručených“ kandidátů, kteří se role do budoucna stoprocentně chopí, se pokaždé také znovu objevují debaty o tom, zda by příště neměl být obsazený černošský herec, anebo rovnou žena. Něco takového přitom stačí jen nadhodit a část internetových diskutérů to spolehlivě rozpálí doběla. V nedávném průzkumu veřejného mínění vyšlo, že by publikum smířilo s černošským Bondem, ale proti Janě Bondové většina diváků silně protestuje. Odpůrci podobných experimentů by měli být v klidu, protože i šéfka produkční společnosti EOn, která bondovky točí, nedávno uvedla, že pohlaví ústřední postavy se v žádném případě měnit nebude.

Jeden z pánů, co si Bonda v minulosti zahráli, by jí však poradil něco jiného. Pro agentku v sukních hlasuje George Lazenby, dnes už osmdesátiletý Australan, který špiona s povolením zabíjet ztvárnil v jednom jediném snímku – V tajné službě Jejího Veličenstva z roku 1969. Na otázku, zda by Bonda mohla hrát žena, deníku The Sun řekl:

„Podívejte, proč vlastně ne? Přestěhovala se sem jedna australská herečka, kterou jsme nedávno poslouchal v televizi, Margot Robbie, a ta by [v roli agenta 007] byla dobrá. Má koule. Vyzařuje z ní ohromné sebevědomí. Když to dokážete prodat, diváci vám to uvěří. Máme třeba ženské UFC zápasnice. Jsou nebezpečné. V temné uličce bych je potkat nechtěl. “

Že by žena bondovské povinnosti zvládla, o tom není nejmenších pochyb. V letošním snímku Není čas zemřít to ostatně bude potvrzovat agentka Nomi v podání Lashany Lynch. Znamená to ale nutně, že by žena měla být zrovna Bondem? Není lepší, když nakopne vlastní akční ságu? Dejte vědět v komentářích.

PS: Ještě v roce 2018 Lazenby v rozhovoru říkal: „[Žena jako Bond], to by nešlo. Když praštíte ženu, zavřou vás.“

Titulní foto je ilustrační, je ze snímku Terminal.

Zdroj: The Sun

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu