Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers

Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
A naznačuje nám John Krasinski, že si ve filmu zahraje jednu z hlavních rolí?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jak už jsme tady na webu rozebírali, Marvel Studios mají budoucnost v kinech naplánovanou do roku 2022. Někdy potom dorazí také Blade, Strážci Galaxie 3 a nelze pochybovat o pátých Avengers. Stále však také čekáme na to, až Marvel převezme komiksové postavy, na které do loňského roku držela práva společnost Fox. Kolem X-Menů je celkem ticho. Občas se proslechne, že bychom se měli dočkat třetího Deadpoola. A aktuálně k sobě pozornost přitahuje také Fantastická čtyřka.

Rozruch způsobila dvě internetová videa. V jednom filmový komentátor John Campea tvrdí, že se k němu dostala nepotvrzená zvěst, podle které o Fantastické čtyřce diskutoval se studieem Joss Whedon. Joss se během let vypracoval v legendárního seriálového tvůrce, který má na triku Buffy, Angela, Firefly nebo Dollhouse. Jako hollywoodský zachránce problémových scénářů se podílel na Toy Story, Nebezpečné rychlosti nebo X-Menech. Zdaleka nejvýrazněji se však do filmové historie zapsal jako scenárista a režisér prvních Avengers, kteří změnili trajktorii Marvelu, ale také velkofilmové tvorby jako takové.

Po gigantickém úspěchu snímku se Whedon stal jednou z klíčových osobností Marvelu. V době, kdy pro studio pracoval, se o něm mluvilo jako o jednom ze stěžejních plánovačů další budoucnosti. Pomáhal s úpravami prvního Captaina Ameriky a Thora: Temného světa. Později natočil Avengers: Age of Ultron, kteří navzdory nespornému úspěchu nedokázali vystoupat do takových výšin, jako první film. Snímku jsou vyčítány některé nedořečené dějové linky a spousta prostoru, která je věnována pokládání základních kamenů pro budoucí filmy. Podle toho, co se dostalo na veřejnost, patřily právě tyhle elementy k hlavním předmětům sváru mezi režisérem a studiem. Whedon po natáčení přiznával, že z něj byl fyzicky i psychicky extrémně vyčerpaný a následně spolupráci s Marvelem ukončil. Mluvilo se o tom, že se obě strany nerozešly úplně v dobrém. Samozřejmě, při pohledu z vnější se můžeme jen domýšlet, jak to vlastně tenkrát bylo a jak se od té doby vztahy Whedona se studiem zahojily či nezahojily.

Další kapitola »

Galerie: 6

Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Další zásadní Marvel komiks by mohl zfilmovat tvůrce přelomových Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest