Zombieland: Původně měli mít cameo JCVD, Stallone či Mark Hamill

Zombieland: Původně měli mít cameo JCVD, Stallone či Mark Hamill | Fandíme filmu
Sony Pictures
A na slovíčko se mohl teoreticky stavit i Dwayne "The Rock" Johnson.

První Zombieland z roku 2009 platí za našlapanou akční jízdu s komediálními a hororovými prvky, v níž si to neskutečně dává především Woody Harrelson. Dvojka už takovou díru do světa neudělala a studio Columbia Pictures bude zřejmě vážně zvažovat, zda se Tallahassee a spol. vrátí do kinosálů po celém světě ještě jednou. Vyjma solidního scénáře, skvěle napsaných dialogů a zvládnuté akce nabídla jednička i parádní cameo Billa Murrayho, jenž na několik minut zcela ovládl dění ve filmu. Nicméně původně se uvažovalo i o dalších hvězdách, jež se mohly ve snímku objevit. Nedávno se o "hvězdných" alternativách rozepsal na Twitteru jeden ze scenáristů, Paul Wernick.

Kupříkladu tvůrci přemýšleli o Marku Hamillovi, jenž se měl coby zombie snažit zabít Jessieho Eisenberga alias Columbuse, přičemž by scéna vygradovala soubojem se světelnými meči mezi ním a Harrelsonem. Duel by skončil, jak jinak, Hamillovou useknutou rukou, což by byl odkaz k Hvězdným válkám.

V prvotním nástřelu scénáře se počítalo s účastí Patricka Swayzeho, jemuž však role nikdy nabídnuta nebyla, neboť mu byla v téže době diagnostikována rakovina. Posléze byl osloven Sylvester Stallone, leč ten zas neměl volno v diáři. A na zaplacení Joa Pesciho prý zase nebyly chechtáky. Tvůrci se ovšem nevzdávali a oslovovali další filmové celebrity. Nabídku tak dostali kupříkladu i Kevin Bacon a Jean-Claude Van Damme, ale oba s díky odmítli. Jejich škoda. A aby toho nebylo málo, šuškalo se údajně i o cameu Dwayna Johnsona. Tak třeba to klapne ve trojce, pakliže někdy vznikne. Budou-li tvůrci v čele s režisérem Rubenem Fleischerem držet konstantní rozestupy mezi jednotlivými díly, tak se dočkáme v roce 2029.

Zdroje: CBM, SlashFilm

Foto: Sony Pictures

Zombieland

08.10.2009 | USA
Komedie, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu