FilmCast: Ukraťte si karanténu s naším filmovým podcastem

FilmCast: Ukraťte si karanténu s naším filmovým podcastem | Fandíme filmu
FandimeFilmu.cz
Redakce se schází u mikrofonu (samozřejmě z bezpečné vzdálenosti), komentuje aktuální dění a zodpovídá dotazy posluchačů.

Aktuálně jsme všichni zavření doma a kdo může pracovat na dálku, ten tak činí. V redakci jsme zastavili natáčení videí ve studiu a s kolegy se také cokoliv řeší výhradně online. Osobní setkávání a videa pro Youtube a Seznam momentálně nahrazují live-streamy, které pořádáme každý čtvrtek v podvečerních hodinách. U mikrofonu se vždycky sejdou dva členové redakce a řešíme aktuální situaci ve světě filmu, probíráme se nabídkou streamovacích služeb, popřípadě diskutujeme nad vašimi dotazy. Na Youtube se k nám můžete připojit živě i ze záznamu.

Protože jde v tuhle chvíli opravdu především o hlasovou diskusi, jsou naše debaty, pojmenované Fandíme ŽIVĚ, ideální k poslechu při tom, když děláte něco dalšího. Takhle si nás můžete pustit přímo z Youtube anebo si nás najít v některé svojí oblíbené podcastové aplikaci. V tuhle chvíli můžete FilmCast od FandimeFilmu.cz hledat na Anchor, Breaker, Google Podcast, Apple Podcast, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic a Spotify. Příjemný poslech.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu