Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC

Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
V letošním roce měl vrcholit velkolepý komiksový plán započatý spolu s Mužem z oceli. Zbyly z něj jen trosky a řady filmů jsme se nikdy nedočkali.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Justice League: Část druhá nikdy nevznikla a nejspíš ani nikdy nevznikne. S dalším Supermanem se podle posledních informací v nejbližších letech vůbec nepočítá. Nový Batman se skutečně točí, ale roli nadále nehraje Ben Affleck a film nijak nesouvisí s DC snímky posledních let. Z Green Lanterna bude TV seriál, zřejmě taktéž nijak nesouvisející s filmy posledních let. Kdy jej uvidíme, to zatím nevíme.

Oproti předchozím plánům se do kin podívaly Birds of Prey. Ty sice do role Harley Quinn znovu obsadily Margot Robbie, jinak ale snímek ostatní DC filmy posledních let prakticky neřeší. Nejinak tomu zřejmě bude u pokračování Sebevražedného oddílu, jež má dorazit příští rok v létě. U Wonder Woman 1984, která má premiéru stanovenou na léto letošní, se také žádná provázanost s předchozími DC filmy nečeká a to samé platí pro Black Adama, Shazama 2 a Aquamana 2, tedy všechny DC filmy, které se aktuálně reálně chystají.

Jak už bylo řečeno na úvod, samostatný film s Cyborgem měl být uvedený minulý víkend. Uvedený nikdy nebyl a ani se nezačal chystat. Což je pochopitelné. Z Justice League, kde se kybernetický hrdina poprvé blíže představil, postava nijak zvlášť nevyčnívala a ani z jejího představitele Raye Fishera se nestala žádná populární hvězda. Kromě role v seriálu Temný případ se dokonce herec od Justice League neobjevil ve vůbec žádném projektu. Proto možná nepřekvapí, že se Fisher Cyborga neustále drží zuby nehty a i během nedávného přenosu na Twitchy tvrdil, že je snímek stále v plánu.

Tomu se upřímně věří jen těžko. DC má spoustu populárnějších hrdinů a z původního provázaného filmového světa zbyly dnes už jen ozvěny v podobě několika herců, kteří si fanoušky získali natolik, že postavy nebyly přeobsazeny. Akorát se v jejich dalších příbězích tak nějak ignoruje vše, co přišlo v éře Zacka Snydera. Všechno ostatní spláchl čas. Filmy z výše uvedeného harmonogramu se rušily a ruší, hrdinové přeobsazují a původní velkolepá Snyderova vize zůstane nedopovězena. Zůstane po ní jen nekonečné volání fanoušků po zveřejnění Zackova sestřihu Justice League

Zdroje: Ray Fisher, Warner

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu Cyborg měl jít o víkendu do kin, aneb rozpadlé plány na provázaný svět DC | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest