Na kdy Marvel naplánoval Hawkeye, She-Hulk a další minisérie

Na kdy Marvel naplánoval Hawkeye, She-Hulk a další minisérie | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Na internet se dostaly termíny uvedení pro jednotlivé marvelovské minisérie. Ale můžeme v současné nestabilní situaci jakýmkoliv datům věřit?

Na internet se dostal propagační materiál, který společnost Disney připravila pro uvedení služby Disney+ ve Francii. Služba by tam měla být spuštěna zítra. Součástí letáčku jsou také termíny pro uvedení některých chystaných Marvel minisérií. Letáček konkrétně uvádí následující termíny:

Všechny roky jsou stejné jako doposud, až na Hawkeye a Ms. Marvel, které už jsme viděli v minulosti zasazené do roku 2021. Jak můžeme letáček číst? Disney měl na březen naplánovanou velkou tiskovku, během které měl službu Disney+ představit Evropě. K velké veřejné tiskovce nakonec nedošlo, kvůli koronavirové pandemii. Nelze vyloučit, že letáček byl připravený pro tuhle událost a od té doby se mohlo vše změnit. Druhou možností je, že letáček byl připravený čistě pro francouzský trh, a že Disney plánuje do budoucna uvádět své show na různých trzích v různou dobu.

Zároveň ale nemůžeme stoprocentně vyloučit ani tu možnost, že je letáček aktuální a platný. Pokud by tomu tak bylo, pak by se zdálo, že studio stále počítá s tím, že ještě letos stihne divákům nabídnout Falcona a Winter Soldiera, stejně jako WandaVision, a to navzdory tomu, že dokončení obou sérií zkomplikovala současná světová situace. Zároveň by zdánlivě několik sérii mohlo být odsunuto. U Hawkeye už Jeremy Renner nedávno pochyboval o tom, že by se ještě letos mohlo točit. A pokud platí odložení příprav pro něj, zřejmě to posouvá i Ms. Marvel, o které se také mluvilo jako o sérii, která by potenciálně mohla být uvedena už v roce 2021.

V tuhle chvíli nicméně samozřejmě platí, že niko nemáme věšteckou kouli, ani Disney. Není tedy vůbec zřejmé, kdy opět bude možné natáčet, a jak moc postprodukci natočeného materiálu bude brzdit práce zaměstnanců na dálku. Informace z letáčku v tuhle chvíli tak berte spíš jako takový podnět k zamyšlení o tom, jak to nakonec asi s minisériemi pro Disney+ dopadne, protože realita se ještě může několikrát změnit.

K čemu máme dostupné Disneyho pevné veřejné vyjádření, to jsou posunuté premiéry marvelovských filmů. Můžete se s nimi seznámit v samostatném článku.

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 2

Na kdy Marvel naplánoval Hawkeye, She-Hulk a další minisérie | Fandíme filmu Na kdy Marvel naplánoval Hawkeye, She-Hulk a další minisérie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest