Godzilla Vs. Kong: Dostane Godzilla upgrade?

Godzilla Vs. Kong: Dostane Godzilla upgrade? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Hračky nelžou! Podívejte se na nového Titána, který bude zřejmě součástí střetu mezi Godzillou a King Kongem.

Bitva monster nazvaná Godzilla vs. Kong by měla dorazit do kin po celém světě letos v listopadu, ovšem čert ví, jak to celé dopadne, když hollywoodský harmonogram se pod tlakem pandemie koronaviru rozpadl na prach. Na přelomu února a března bylo odhaleno, že testovací projekce dopadly vcelku dobře, tudíž bychom se mohli dočkat solidního a zábavného blockbusteru. Proč se Godzilla a Kong budou řezat, to zatím přesně nevíme, ale svět hraček nám na začátku roku naznačil, čeho všeho bychom se mohli dočkat. Na hračkářském veletrhu v Hongkongu byly představeny figurky z filmu, jež možná nechtěně vyspoilerovaly pár věcí. Oba giganti byli přibližně stejně velcí, oba měli jakousi ochrannou zbroj a Kong ještě navíc dostal do ruky kyj. A co bylo možná nejzajímavější, mezi postavičkami se objevil Mechagodzilla, z čehož začali mnozí usuzovat, že půjde o padoucha, který si to nakonec rozdá s Godzillou i Kongem.

Dnes pro vás máme novou sadu fotek, jež opět ukazuje hračky spojené s filmem. Potěší brněním vylepšený "Mega Godzilla" a nabušenější "Mega Kong", leč novinkou je nový Titán jménem "Nozuki", s nímž jsme zatím neměli tu čest. Nekvalita fotek znemožňuje bližší zkoumání, ale design je bezpochyby zajímavý. Fanoušci rovněž sáhodlouze debatují o tom, zda nedorazí náhodou i "Mecha-King Ghidorah", čemuž nahrává potitulková scéna snímku Godzilla: Král monster. Nicméně MonsterVerse se evidentně opět rozroste a Warneři mohou jen doufat, že souboj legendárních gigantů naláká do kin dostatek diváků. Král monster totiž v loňském roce zrovna dvakrát nezazářil.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu. V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio. Datum premiéry je stanovené na 20. listopadu 2020.

Foto: Warner Bros.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest