The Batman: Natáčení dál stojí, herci přibližují své role a přípravu

The Batman: Natáčení dál stojí, herci přibližují své role a přípravu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Reevesův Batman se sice nehýbe nikam kupředu, ale několik novinek pro vás stejně máme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Produkční práce na komiksovce The Batman s Robertem Pattinsonem v hlavní roli byly zastaveny již před několika týdny a zatím se nezdá, že by se měla situace nějak změnit. Režisér Matt Reeves potvrdil, že natáčení nadále stojí, neboť zdraví všech zúčastněných je přednější.

V mezičase se alespoň objevilo několik zajímavostí, jež se projektu týkají. Představitel komisaře Gordona, Jeffrey Wright, kupříkladu postoval na svém Instagramu obrázek z komiksu The Long Halloween (Dlouhý Halloween), o kterém se v minulosti mluvilo jako o možné inspiraci pro chystaný snímek. Komiks mají na svědomí ostřílení profíci Jeph Loeb a Tim Sale a popisuje první dny Bruce Waynea pod maskou Temného rytíře. Součástí příběhu je i státní prokurátor Harvey Dent, jenž se tady přemění v padoucha Dvě tváře. Nutno připomenout, že z materiálu těžila již Nolanova trilogie. Rovněž se objevila Wrightova fotografie, jež zřejmě odhaluje vzezření komisaře Gordona, respektive "styl jeho knírku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another for the culture.

Příspěvek sdílený Jeffrey Wright (@jfreewright),

Wright se též přiznal, že patří k fanouškům Adama Westa, který si střihnul Batmana v šedesátých letech ve filmu a televizním seriálu. Jednalo se o trošku odlehčenější zpracování a rozhodně nemáme počítat s tím, že by Reevesův Batman jakkoliv odkazoval k přebarvené a dětinské Westově verzi. Wright to zmínil v souvislosti s tím, že Westův Batman představoval jeho první zkušenost s maskovaných gothamským hrdinou. Takže klid, Batman snad tancovat nebude.

Ke své postavě v novém Batmanovi se vyjádřil i Peter Sarsgaard. Ten by si měl střihnout gothamského okresního (státního) zástupce, ale nebude to Harvey Dent, ale muž jménem Gil Colson. Mělo by se jednat o novou postavu ve světě DC a dle slov Sarsgaarda to nebude žádný velký sympaťák. Naopak, bude to vypočítavý politik, jenž neustále lže a klame. Prostě nesympatická a do značné míry odporná osoba.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest