The Man from Toronto: Statham projekt opustil, nebyl pro něj dost drsný

The Man from Toronto: Statham projekt opustil, nebyl pro něj dost drsný | Fandíme filmu
Sony Pictures
Shaw je ze hry, střídá jej Carnage.

Relativně nedávno to vypadalo, že Jason Statham a Kevin Hart spolu před kamerou stráví delší čas, než tomu bylo v případě akčního výplachu Hobbs a Shaw. Měli si totiž v akční komedii The Man from Toronto prohodit identity. Statham si měl střihnout nejlepšího vraha na světě, zatímco Hart klasicky největšího troubu široko daleko. Společně pak měli spojit síly a zachránit svět, přičemž si klasicky měli lézt brutálně na nervy. K tomuhle dostaveníčku však nedojde, jelikož Statham změnil agenturu, která jej zastupovala, a od projektu dal ruce pryč. Studio Sony ale nelenilo a sehnalo minimálně adekvátní náhradu, neboť Jasona vystřídá Woody Harrelson. Některé zdroje uvádějí, že došlo k tvůrčím neshodám mezi Stathamem a produkcí, kdy se herci nelíbilo, že z původně mládeži nepřístupného filmu se měl náhle stát film přístupný.

Celá věc se dle informací serveru Deadline udála pouhé čtyři týdny před začátkem natáčení (jiné zdroje uvádí šest týdnů). Ať tak či onak, těžko si představit, že s ohledem na postupující pandemii koronaviru by za měsíc skutečně padla první klapka.

Snímek bude režírovat Patrick Hughes, jenž má na svědomí thriller Red Hill: Krvavý zapadákov, týmovku Postradatelní 3 nebo akční komedii Zabiják & bodyguard. Scénář obstará Robbie Fox (Chlap na roztrhání).

Osobně si myslím, že Harrelson s klidem Stathama zastoupí, tudíž žádná velká ztráta se nekoná. Jak horké to bude s údajným "vyměknutím" celého projektu, to se teprve ukáže.

Zdroje: Deadline I, II

Foto: Sony Pictures

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest