Blast: Matka se synem jsou v napínavém thrilleru uvězněni v zaminovaném autě

Blast: Matka se synem jsou v napínavém thrilleru uvězněni v zaminovaném autě | Fandíme filmu
Wide
Zobrazit další 2 obrázky
Protitanková mina pod autem nikdy nevěstí nic dobrého.

Zajímavých thrillerů není nikdy dost a francouzský snímek Blast (Déflagrations) má minimálně potenciál překvapit. Z hlediska produkčních nákladů by se mělo jednat o střídmější počin, ovšem stačí si vzpomenout na nadupané dánské krimi drama Tísňové volání z roku 2018 a každému musí být jasné, že máte-li dobrý scénář a zručného režiséra, stačí vám s klidem jeden charismatický herec a jedna místnost. Blast se odehrává v jedněch pařížských garážích, kde je v autě uvězněná matka se synem. Pod autem je totiž nastražená protitanková mina a poradit si s ní má dcera matčina přítele. Film se momentálně nachází v postprodukci a už si našel distributora kupříkladu v Japonsku, Číně, Latinské Americe nebo Španělsku.

Režie a sepsání scénáře se ujal Vanya Peirani-Vignes, který má zatím na kontě pouze dvojici kraťasů. Nemusí to nutně znamenat průšvih, vždyť zmíněné Tísňové volání bylo též prvotinou režiséra Gustava Möllera. V hlavních rolích se představí Nora Arnezeder (Maniak, Angelika), Pierre Kiwitt a Sara Mortensen. Nezbývá než doufat, že si snímek Blast nalezne cestu i do české distribuce.

Zdroj: Variety

Foto: Wide

Galerie: 3

Blast: Matka se synem jsou v napínavém thrilleru uvězněni v zaminovaném autě | Fandíme filmu Blast: Matka se synem jsou v napínavém thrilleru uvězněni v zaminovaném autě | Fandíme filmu Blast: Matka se synem jsou v napínavém thrilleru uvězněni v zaminovaném autě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu