Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu

Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 6 obrázků
Chtěla dostat podstatně větší. A další herečka potvrdila, že ji taktéž u Marvelu neuvidíme.

Scenárista marvelovky Doctor Strange C. Robert Cargill prozradil, že produkce do role Christine Palmer chtěla obsadit Jessicu Chastain. Ta však nabídku odmítla a to z jednoho prostého důvodu. Podle jejích slov dostane u Marvelu jen jednu šanci a ona by si chtěla zahrát superhrdinku, ne vedlejší postavu. Role tak nakonec skončila v rukou Rachel McAdams. Ta si v ní vedla dobře, ale skutečně šlo o klasickou vedlejší ženskou postavu, která je tu především od toho, aby pomáhala na nohy mužskému hrdinovi. V pokračování se tvůrci dokonce rozhodli postavu vynechat. Nicméně Jessica si také nevedla nějak znamenitě. Vysněnou roli zdánlivě dostala v X-Men: Dark Phoenix, kde dostala příležitost ztvárnit hlavní záporačku Vuk. Role však v dokončeném filmu byla nevýrazná a celý snímek je značně zapomenutelný (a víceméně už zapomenutý).

Jak už bylo řečeno, v Doctoru Strangeovi 2 se Christina podle všeho vůbec nevrátí. Ale měly by se objevit jiné ženské postavy. A nedávno se dokonce objevil drb, že ženské pohlaví by měl dostat také tradiční komiksový záporák Nightmare – vládce říše nočních můr. Drb s rolí spojoval herečku Evu Green (Casino Royale, Sin City 2), ta však v nedávném interview popřela, že by se s ní kdokoliv od Marvelu o jakékoliv nabídce bavil.

Dole v galerii se můžete podívat, jak také mohl vypadat záporák prvního filmu, Dormamu. Popřípadě tam najdete výtvarné návrhy s Doctorem Strangem v Iron Manově brnění. Taková scéna skutečně byla ve scénáři Avengers: Infinity War – Stark měl na Strange přenést svoji zbroj, aby jej v kosmické lodi chránil před mučením Ebony Maw. Nakonec ale scéna byla vyškrtnutá a zůstaly po ní jen pozůstatky, které můžete vidět v galerii.

Zdroje: Junkfood Cinema, Total Film, Jerad S. Marantz, Phil Saunders I, II

Galerie: 7

Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu Jessica Chastain odmítla roli u Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest