Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co Marvel v tuhle chvíli dělá, jak světová pandemie ovlivní další natáčení a další premiéry jednotlivých vzájemně provázaných projektů.
  1. Nejnovější informace o situaci v Marvelu
  2. Jak to vypadá s premiérami letošního roku
  3. Premiéry roku příštího
  4. Marvel téměř jistě BUDE odsouvat
  5. Další spory kolem Spider-Mana?

Postupně jsme vás informovali o tom, že Marvel přerušil natáčení The Falcon and The Winter Soldier v Praze, následně bylo kvůli koronaviru zastaveno natáčení Shang-Chiho a potom studio definitivně stoplo natáčení všech svých projektů. A aby byla zkáza definitivní, premiéra Black Widow byla odsunuta na neurčito.

Jistě, s odloženými premiérami a zastaveným natáčením se potýkají všechna studia. Marvel má však problém v tom, co obvykle bývá jeho výhodou. V provázanosti svých příběhů. Tam kde jiná studia prostě odsunou projekt o nějakou dobu kupředu a tím je nepříjemná situace uzavřená, musí Marvel bojovat se skutečností, že mu na sebe všechno nějakým způsobem navazuje. Existují například nepotvrzené zákulisní zvěsti, podle kterých minisérie WandaVision staví na tom, co se odehraje v minisérii The Falcon and The Winter Soldier. V případě potřeby tedy nelze obě dvě minisérie jednoduše prohodit. A podobných potíží jistě bude celá řada. Jak tedy celá současná situace ovlivní další budoucí plány Marvelu? Pojďme si rozebrat co nově víme a co z toho všeho lze vyvozovat.

Nejnovější informace o situaci v Marvelu

Režisér Shang-Chiho Destin Daniel Cretton měl podezření na koronavirovou nákazu. Natáčení hlavního štábu bylo přerušeno a každý den nečinného čekání stál Marvel 300 tisíc dolarů. Nakonec byly Crettonovy testy negativní a teoreticky se mohlo pokračovat. Proslýchalo se, že nějaké dodatečné natáčení probíhalo také u Wandavision. Následně se ale objevily různé protichůdné informace o tom, zda Marvel zastavil nebo nezastavil natáčení úplně všech svých projektů až do odvolání úplně (do té doby oficiálně studio hovořilo o pozastavení na několik týdnů). S jistotou víme pouze to, že Shang-Chi v tuhle chvíli netočí, a že triková společnost Scanline VFX nadále externě pracuje na dokončení digitálních efektů pro The Eternals.

Dříve se proslýchalo, že v květnu by se měl začít točit Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zatím ale stále ani neznáme režiséra, jehož jméno mělo být před začátkem natáčení oznámeno. Angažovaný by měl být Sam Raimi, ale studio to stále nepotvrdilo. V létě se měli začít točit Spider-Man 3, Thor: Love and Thunder a několik dalších minisérií. Nejbližší premiéra je v tuhle chvíli oznámena na srpen, kdy by měla být uvedena minisérie The Falcon and The Winter Soldier. Black Widow byla odložena, přičemž na oznámení nového termínu se prozatím čeká.

Zdroje: THR, Variety, Scanline VFX, Charles Murphy I, II, Destin Daniel Cretton, CWrites88

Další kapitola »

Galerie: 7

Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu Marvel: Jakým způsobem současná situace změní plány provázaného komiksového světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest