Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům

Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nové pokračování Krotitélů duchů ale má oslovit i nové diváky.

Ženský tým krotitelek duchů mnohým fanouškům možná ještě doteď leží těžce v žaludku. Jak dopadnou Krotitelé duchů: Odkaz, kteří navazují na původní dva filmy, bychom se měli dozvědět v červenci, pokud nebudou odloženi kvůli koronaviru. Naděje, že by nový film nemusel dopadnout špatně svitla ve chvíli, kdy se režie ujal Jason Reitman, syn Ivana Reitmana, jenž natočil první dva díly série. Pokračování by se mělo zaměřit na novou hrozbu a nové postavy, které má doplnit starý tým Krotitelů duchů mimo zesnulého Harolda Ramise.

Finn Wolfhard (seriál Stranger Things, To 1 a 2), který hraje vnuka Egona Spenglera (Ramis), se v rozhovoru pro NME dušuje, že Odkaz bude věrný přístupu původních filmů, který snad fanoušci ocení. Pokud jde o mladší diváky, které k sérii přičichnou poprvé, tak Krotitelé duchů 3 jsou v prvé řadě filmem o rodině a o navazování vztahů. Zatímco první trailer se nesl ve vážném duchu, Wolfhard dodává, že tak tomu rozhodně nebude po celý film, který je prý opravdu zábavný. Jako komedie s prvky hororu Krotitelé duchů 1 a 2 fungovali skvěle, tak doufejme, že se to tvůrcům podařilo zdárně propojit i tentokrát.  

Krotitelé duchů: Odkaz (Ghostbusters: Afterlife) pojednávají o rodince, která se ve finanční nouzi přestěhuje do poděděného starého domu uprostřed ničeho. Tam zjišťuje, že dědeček býval krotitelem duchů (ze slavných filmů z 80. let), což se bude brzy hodit, protože v městečku se začínají dít nadpřirozené věci. V hlavních rolích hrají Carrie Coon, McKenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Logan Kim či Bokeem Woodbine. Z původních filmů se vracejí Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Režíruje a scénář napsal Jason Reitman. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9. 7. 2020.

Zdroj: NME

Galerie: 8

Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů budou věrní původním filmům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest