The Beast: Morena Baccarin proti monstru na opuštěném ostrově

The Beast: Morena Baccarin proti monstru na opuštěném ostrově | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Tady Deadpool svou lásku nezáchrání, musí to zkusit sama.

Skejsnout sám na opuštěném ostrově je hrozná otrava. Věděl to třeba Tom Hanks v Trosečníkovi a podobné pocity bude sdílet i Morena Baccarin (Deadpool 1 a 2, seriály Firefly, Gotham) v survival thrilleru The Beast. Jenomže na rozdíl od Toma se Morena se všudypřítomnou samotou nebude vypořádávat celý film. Hrdinka přežije pád letadla a uvízne na zdánlivě opuštěném ostrově v Jižním Pacifiku. Aby se vrátila ke svým dětem, nebude bojovat jenom proti svým vnitřním démonům, ale také proti reálné hrozbě nepředstavitelných rozměrů. Ostrov je totiž domovem jakési krvelačné bestie.

Zápletka se až nápadně podobá jinému thrilleru Sweetheart, v němž protagonistka musela rovněž svádět boj na život na smrt s příšerou. The Beast natočí Espen Sandberg, jeden z režisérů pátých Pirátů z Karibiku. Scénář, jenž skončil na Blacklistu (výroční seznam nejlepších nerealizovnaých scénářů), napsal nováček Aaron W. Sala. Kamery se měly spustit už tento měsíc na Novém Zélandu. K tomu ale zřejmě nedojde, protože kvůli obavám z koronaviru tam byly pozastaveny produkce filmů a seriálů.

Zdroj: THR

Galerie: 2

The Beast: Morena Baccarin proti monstru na opuštěném ostrově | Fandíme filmu The Beast: Morena Baccarin proti monstru na opuštěném ostrově | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest