Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film

Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Sony zřejmě chce představit další postavy od Spider-Mana.

Co se týče plánů na vybudování světa kolem Spider-Mana má studio Sony možná až moc velké oči. U diváků skvěle zabodoval Venom, uvidíme, jestli kasovní úspěch zopakuje i Venom 2 a jsme zvědaví, jak si povede Morbius. Plánů přivést méně známé postavy na stříbrné plátno má studio údajně dost, ale to ještě automaticky neznamená, že se stanou realitou. Nedávno jsme se dozvěděli, že scenárista Amazing Spider-Mana 2 chystá tajemný projekt, který má být také součástí pavoučího světa. Teď se zase objevila fáma, že jsou na cestě spin-offy s Man-Wolfem a Solem.

Proměna ve vlkodlaka postihla v komiksech astronauta Johna Jamesona, jenž objevil při jedné vesmírné misi zvláštní artefakt, z něhož si udělal přívěsek na krk. Jenomže se ukázalo, že působení měsičního svitu na přívěsek proměňoval Johna ve vlčího muže. Od NASA proto dostal speciální oblek, jenž měl udržet jeho zvířecí chování pod kontrolou. Poději vyšlo najevo, že do artefaktu vložila všechny schopnosti umírající vlčice Stargod. S Man-Wolfem se stýkal i Morbius, jenž se skrze jeho transformace snažil najít lék pro svou vlastní proměnu v upíra. Kdo ví, možná o Johnovi Jamesonovi padne nějaká zmínka v Morbiovi

S Johnem jsme ve filmu měli tu čest už ve Spider-Manovi 2, kde byl ještě v lidské podobě. Jinak ano, jeho otec je šéf novin Daily Bugle J. Jonah Jameson.

Pod jménem Solo se ukrývá specialista na boj proti terorismu James Bourne. Disponuje kybernetickými implantáty a dokáže se teleportovat na krátkou vzdálenost. A jestli je Man-Wolf spíše okrajová postava, pak je Solo ve světě Marvelu vyloženě obskurní charakter.

Zdroj: The Illuminerdi

Galerie: 4

Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film | Fandíme filmu Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film | Fandíme filmu Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film | Fandíme filmu Man-Wolf a Solo jsou údajně další Spider-Manovi známí, co dostanou vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest