The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii?

The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jako bonus kapitán Stacey, Flash Thompson a Spíďovy nelehké začátky v gangsta rapu.

V Sony zřejmě chtějí dát Warnerům co proto, protože příští léto nás čeká kolosální souboj DC (The Man of Steel, The Dark Knight Rises) versus Marvel (Avengers, The Amazing Spider-Man) a právě Pavoučí muž má se svou reklamní kampaní slušný náskok. Zatímco Superman oficiálně neukázal zatím nic a Batman se pochlubil jednou fotkou a nenápadným teaserem, Spider-Man se chystá na Comic-conu předvést dvou a půl minutový trailer a fotky chrlí jako na běžícím pásu.

Na první dnešní fotografii vidíme Rhyse Ifanse se zděšeným výrazem v kaluži vody. Že by právě prožíval proměnu v Lizarda? Anebo je to hrůzný moment, při kterém přišel o ruku? Druhá fotka pravděpodobně zachycuje Petra (Andrew Garfield) někdy těsně po kousnutí radioaktivním pavoukem. Až takovouhle žravost totiž puberta nezpůsobuje. Na třetí fotce vidíme kapitána Staceyho (Denis Leary). Míří zbraní. Je v ohrožení? Na starších fotkách z natáčení jsme viděli jeho dceru Gwen (Emma Stone) plakat na funuse...to nevypadá pro kapitána dobře. Na čtvrtém obrázku je na skříňku přiražený Flash Thompson – to vypadá na kopírku scény z Raimiho filmu, kde s šikanérem zametl už Tobey Maguire. Fotka pátá – „Gangsta Spíďa“. Alias Spidermanovy začátky. Že by osudná chvíle, kdy Peterovi uprchne vrah strýčka Bena (Martin Sheen)? A umře vůbec Ben v téhle verzi? Basketbalová momentka vypadá na další testování nových schopností a další nářez Thompsonovi (Chris Zylka), i když tentokrát asi jenom na body. Inu, hezky se nám to rýsuje. Vypadá to, že The Amazing Spider-Man bude jedním z těch blockbusterů co prozradí úplně všechno měsíce před tím, než se vůbec dostanou do kin.

Galerie: 6

The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu The Amazing Spider-Man: Lizardova proměna na fotografii? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest