Celebrity a virus: Gal Gadot je pro legraci, Arnold opět za frajera

Celebrity a virus: Gal Gadot je pro legraci, Arnold opět za frajera | Fandíme filmu
Gal Gadot Instagram/ Arnold Schwarzenegger Twitter
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Hanks se vzorně léčí a měl by být brzy fit. Evangeline Lilly nedbá na sociální distancing. Simon Pegg a Nick Frost informují po vzoru svého populárního filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Karanténa způsobená pandemií koronaviru je sice otravná, ale na druhou stranu mohlo by být i hůř. Své o tom ví i Arnold Schwarzenegger, který se takřka každý den snaží oslovit své fanoušky a podělit se s nimi o různé myšlenky. Zpravidla apeluje na to, aby se lidé chovali zodpovědně a dodržovali pokyny lékařů a relevantních autorit. Sám se zdržuje v izolaci, kde mu dělají společnost jeho zvířecí mazlíčci. Terminátor prostě baví a evidentně zachovává chladnou hlavu.

Gal Gadot si též užívá izolace, když už je šestým dnem v karanténě. Dobře si uvědomuje, že jsme v tom všichni společně, což posléze dokládá hollywoodskými hvězdami natřískaná cover verze písně Imagine od Johna Lennona.

Tahle coververze sklidila online velké množství negativních reakcí, kdy uživatelé s klopením očí vzhůru často dodávají něco v tom smyslu, že se na sebe hvězdičky zase snaží upozornit, zatímco běžní lidé nemají privátní rezidence, kam se mohou schovat a přicházejí o práci. Tady je výběr z několika ostřejších komentářů. Dolů do diskuse dejte vědět, jak vlastně podobné zdravice slavných vnímáte vy.

Další kapitola »

Galerie: 2

Celebrity a virus: Gal Gadot je pro legraci, Arnold opět za frajera | Fandíme filmu Celebrity a virus: Gal Gadot je pro legraci, Arnold opět za frajera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest