Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není

Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Internetem se šíří zvěst, že by se mohl v třetím Spideym objevit další superhrdina. A Kevin Feige by chtěl do filmového světa Marvelu údajně přivítat Spider-Woman. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Záporák Mysterio na konci Spider-Mana: Daleko od domova titulnímu superhrdinovi pěkně zavařil, když z něj před celým světem sprostou lží udělal vraha. A jako kdyby to nestačilo, ještě to korunoval tím, že prozradil jeho skutečnou identitu. Hodný soused Spider-Man to nebude mít lehké a v cestě za jeho očištěním by se mu hodil nějaký komiksový parťák.

Daredevil ve Spider-Manovi?

Režisér Kevin Smith ve svém podcastu Fatman Beyond zmínil, že zaslechl zvěst, podle které by se měl ve Spider-Manovi 3 stavit slepý právník z Hell's Kitchen. Tím není nikdo jiný než Matt Murdock, který vystupuje v sešitech jako Daredevil. A teď to přijde. Roli by si údajně měl zopakovat Charlie Cox, který úřadoval ve třech řadách Daredevila a týmovce Defenders na Netflixu. Jenže ještě než Charlieho fanoušci začnou jásat, musí si nejspíš nechat zajít chuť. Později totiž Smith své tvrzení objasnil, když na Twitter napsal, že informaci nemá z žádného interního zdroje, ale pouze si přečetl nějaký pochybný drb na internetu.

Ačkoliv netflixovský Daredevil byl volně propojený s filmovým vesmírem Marvelu, je nepravděpodobné, že by se postava ve třetím Spider-Manovi objevila, protože na ni (a zbytek Defenders) drží práva Netflix někdy do roku 2021. Poté se postavy vrátí „domů“ a Marvel s nimi znovu může nějak nakládat. Je ale otázka, zda by Marvel chtěl v rolích znovu ukázat dosavadní herce a poutat se k seriálům, které uvedl Netflix (ne všechny byly hodnocené pozitivně), anebo si hrdiny zpracuje nějak po svém. V komiksech se Spider-Man a Daredevil často potkávají a znají skutečnou identitu jeden druhého. Přítomnost muže beze strachu by tak v pokračování Spider-Mana měla z komiksů spoustu námětů k inspiraci, ale raději si nedělejte velké naděje, že by k něčemu takovému došlo.

Další kapitola »

Galerie: 8

Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu Spider-Man 3: Pozor na drby, účast Daredevila rozhodně jistá není | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest