Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem

Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
A co prokecla Angela Bassett u Jimmyho Fallona?

Marvelovka Black Panther režiséra Ryana Cooglera zaznamenala v roce 2018 nemalý úspěch, a to jak finanční tak kritický (nominace na Oscara za nejlepší film). Příběh vypráví o dobrodružstvích válečníka T’Chally, jenž se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Chadwick Boseman si to ve filmu rozdal s Michael B. Jordanem, ovšem své si k tomu řekl i Winston Duke alias M'Baku. Zmíněná postava je sice momentálně vnímána jako kladný hrdina, ovšem Duke by byl rád, kdyby se z M'Bakua vyklubal v chystaném sequelu Black Panther 2 záporák. V tomto smyslu se vyjádřil v rozhovoru pro server ScreenRant.

Dvojka by měla dorazit v průběhu roku 2022. Coogler by měl v současné době ladit scénář, ale zatím vůbec není jasné, jakým směrem se snímek vydá, o čem bude obecně pojednávat a kdo se v něm objeví jako padouch. Hodně se spekuluje o tom, že by hlavnímu hrdinovi mohl tentokrát zatápět Namor Sub-Mariner (Princ Namor, Namor McKenzie), tedy hybrid člověka a Atlanťana (otec námořník, matka princezna z bájné Atlantidy). Jde však o ničím nepodložené dohady a přání fanoušků, tudíž existuje i šance, že zlobit bude tentokrát M'Baku. I když dle mého soudu se bude chtít Marvel vytasit s něčím pompéznějším (někteří fanoušci by si například přáli třenice mezi Wakandou a Laverií - fiktivní zemí, kde vládne ikonický padouch Doctor Doom).

Možný spoiler proflákla v Tonight Show Jimmyho Fallona herečka Angela Bassett (Ramonda), která trošku nechtěně prozradila (řekla to v zákulisí a Fallon se jí na to zeptal v přímém přenosu), že se projekt zdárně hýbe kupředu a že se tvůrci rozhodli změnit Black Pantherovi kostým. Následně dostal Fallon vyhubováno a Bassett se naplno ponořila do bezpečného PR módu. Otázkou zůstává, co by mohla změna kostýmu znamenat pro budoucnost postavy. Máte nějaké nápady?

Komiksovka Black Panther je od 4. března 2020 dostupná skrze streamovací službu Disney+. Takhle na ni Disney lákal skrze sociální sítě:

Zdroje: ScreenRant I, ScreenRant II, ScreenRant III, CB

Foto: Marvel Studios

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu Black Panther 2: M’Baku chce být záporákem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest