Vin Diesel zkusí prorazit v hudební branži

Vin Diesel zkusí prorazit v hudební branži | Fandíme filmu
Universal
Koronavir ochromil Hollywood, leč hvězda Rychle a zběsile má v rukávu tajný trumf.

Jak všichni fanoušci akčních filmů dobře vědí, premiéra Rychle a zběsile 9 byla odložena o rok. Hollywood se kvůli šíření onemocnění COVID-19 takřka zastavil, produkce zpravidla pauzírují a tak se musí i Dominic Toretto čili Vin Diesel nějak zabavit. Proto se, v době zamrznutí filmového průmyslu, vrhne holohlavý svalnatec na zpěv, svoji druhou tvůrčí vášeň. V interview s Jamesem Cordenem byl dotázán, zda se náhodou na obzoru nerýsuje celé album, přičemž Diesel pln entusiasmu odpověděl, že ano! Jeho děti údajně milují, když zpívá. V legraci dodal: "Je to trošku jako v případě J.R.R. Tolkiena. On také začal nejdříve povídat svým dětem příběhy o hobitech a víte, jak to pokračovalo. Publikoval Pána prstenů. A já mám v sobě něco podobného." Navíc prý má v šuplíku kupu kvalitního materiálu, tudíž disponuje vším potřebným k vytvoření skvělého debutového alba.

Chcete-li posoudit, zda by měl Diesel šanci zazářit na hudebním nebi, mrkněte na video z roku 2013, na němž "poslední lovec čarodějnic" zpívá píseň Stay od Rihanny. Jednalo se romantické valentýnské gesto směřované jeho přítelkyni, Palomě Jimenez, ovšem video se brzy rozšířilo po internetu a pobavilo miliony diváků. Posuďte sami:

A nebyl to jediný Dieselův virální hudební zářez. Dohledat se dají zejména písně a "karaoke" vystoupení spojená se vzpomínkami na zesnulého Paula Walkera. Případně některé osobnější kousky, jako třeba vánoční The Christmas Song.

Tak co myslíte? Bude Vin Diesel rockovou nebo popovou hvězdou?

Zdroje: TET, mic, MW I, MWII

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest