Jared Leto 12 dní netušil, že vypukla pandemie a další počínání slavných

Jared Leto 12 dní netušil, že vypukla pandemie a další počínání slavných | Fandíme filmu
Warner Bros. / Columbia Pictures
Leto mimo realitu, Hudgens bezmyšlenkovitě plácá nebo vytočený Elba. Holt, klasický den ve světě koronaviru.

Herec a muzikant Jared Leto byl vždycky svůj a pandemie koronaviru na tom nic nezmění. Na rozdíl od nás všech se o šíření onemocnění COVID-19 dozvěděl s drobným zpožděním. Poslední dny totiž trávil v izolaci, neboť meditoval na dvanáctidenním pobytu v poušti. Dle jeho vlastních slov se vrátil do úplně jiného světa. V rámci "ozdravné kůry" totiž u sebe neměl telefon a postrádal přístup k informacím a zprávám, takže o všudypřítomné pandemii koronaviru údajně neměl ponětí.

„Wow, před 12 jsem začal tichou meditaci v poušti. Byli jsme naprosto izolovaní. Žádné mobily, žádná komunikace. Neměli jsme páru o tom, co se tam venku děje. Včera jsem vstoupil do úplně jiného světa. Takového, jenž se navždy změnil. Co k tomu říct, neskutečné. Přicházejí mi zprávy od přátel a rodiny z celého světa, přičemž sám zjišťuji, co se to vůbec děje. Doufám, že vy a vaši blízcí jste v pořádku. Posílám vám všem pozitivní energii. Zůstaňte doma. Buďte v bezpečí,“ vzkazuje Leto skrze sociální síť Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený JARED LETO (@jaredleto),

Oproti tomu Vanessa Hudgens si komentářem spojeným s koronavirem pěkně zavařila. Během pondělního live streamu se totiž vyjádřila ke slovům amerického prezidenta Donalda Trumpa, který připustil, že by krizová opatření mohla trvat až do července či srpna. Hudgens na to reagovala slovy: "Hm, jasně, do července, to mi zní jako snůška keců. Pardon, ale víte co, je to virus, chápu, respektuju. Ale taktéž si říkám, že i kdyby všichni onemocněli, jo, lidi budou umírat, to je hrozné, ale nevyhnutelné?“ Herečka, známá ze série Muzikál ze střední, si za vysloužila celou řadu odsuzujících komentářů a její poznámky byly označeny za nevhodné či bezcitné. O den se později se pak skrze Twitter za svá slova omluvila, když uznala, že to přehnala a nezvolila přiměřenou rétoriku ani slovník.

Pozitivní zprávu máme pro fanoušky Toma Hankse. Ten byl společně se svou manželkou Ritou Wilson propuštěn z australské nemocnice, v níž byl pár izolován kvůli nákaze novým koronavirem. Dvojice sice dál zůstává v karanténě, ale její zbytek stráví v pronajatém domě. Oscarový herec byl pozitivně testování na koronavirus ve chvíli, kdy se chystal na natáčení životopisného snímku o Elvisu Presleym režiséra Baze Luhrmanna pod dohledem studia Warner Bros.

S onemocněním COVID-19 bojuje též Idris Elba a dost ho vytáčí hlouposti, které kolují po sociálních sítích a na internetu. Nedávno jej vytočila na první pohled hloupá hláška, že lidé tmavé pleti se koronavirem nemohou nakazit. Obdobné konspirační nesmysly dle jeho soudu povedou k tomu, že bude mnohem více obětí v řadách černého obyvatelstva. A podobných bludů se přirozeně šíří po internetu nemálo.

Jen telegraficky, poslední filmovou hvězdičkou, která se pere s onemocněním COVID-19 je Rachel Matthews (v pohádce Ledové království 2 namluvila postavu Honeymaren). A navrch přidáváme koronavirové posty Conana O'Briena a Ryana Reynoldse.

Zdroje: Deadline, ScreenRant, tvline, FoxNews, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest