Aerovod: Proč vedle Netflixu stojí za zkoušku česká filmová "půjčovna"

Aerovod: Proč vedle Netflixu stojí za zkoušku česká filmová "půjčovna" | Fandíme filmu
Aerofilms
Zobrazit další 1 obrázek
Koukněte na posledních několik oscarových vítězů, kolekci filmů Woodyho Allena nebo novou českou hitovku Vlastníci.

Na tom, že se do tradičního kina ještě minimálně pár týdnů nikdo nepodíváme, se zatím nic nemění. Jsme tedy odkázaní na nabídku nejrůznějších online videoték. Všichni nejspíš znáte Netflix a HBO Go a průběžně vás informujeme o zajímavém výběru z jejich nabídek (Nové filmy HBO, které jsou lepší než nabídka kina; Co zajímavého přidal Netflix v březnu). Pokud už máte nabídku služeb probranou nebo nadnárodní mainstream není váš šálek kávy, pak určitě zkuste sáhnout po službě Aerovod.

Ta filmovým nadšencům dává hned celou řadu důvodů, proč ji vyzkoušet. Je to ryze česká společnost vedená filmovými milovníky, kteří mají na starosti klubové kino Aero a distribuční společnost Aerofilms zaměřenou především na festivalovou, klubovou či artovou tvorbu. Přitom se nemusíte bát, že by nabízeli jen pseudointelektuální nudu – třeba loňský oscarový vítěz Zelená kniha je příjemná lidovka, Tísňové volání napínavý thriller a Chata na prodej poctivá česká řachanda. Najdete tu třeba i tři poslední vítěze Oscarů (Parazit, Moonlight a zmiňovaná Zelená kniha) a nejrůznější kolekce, jako například kolekci filmů Woodyho Allena. Zajímavou variantou jsou také tipy výrazných českých osobností – svou kolekci tu tak má například Mardoša z Tata Bojs.

Aerovod má v nabídce více než 300 filmů, které prověřili čeští diváci v kinech a buď si můžete snímky zaplatit jednotlivě (koupit či zapůjčit) anebo si za krásných 150 Kč pořídit měsíční předplatné (v něm nemusejí být obsazené všechny filmy dostupné k zakoupení/zapůjčení). Všechny filmy jsou s titulky, některé s dabingem. Každý den přitom přibývají novinky (už zítra se objeví český hit Vlastníci) a společnost jedná o tom, aby se na službě vzhledem k uzavření kin objevily předčasně další novinky, které by jinak byly dostupné až za několik měsíců.

Za poslední týden počet diváků na službě výrazně narostl, tak nezůstávejte pozadu a zkuste ji taky. Připravujeme ještě samostatný článek s výběrem těch nejzajímavějších tipů na filmy, které na Aerovodu najdete, abychom vás ještě důrazněji přesvědčili, že nabídka je vážně silná.

Zdroj: Aerovod

Galerie: 2

Aerovod: Proč vedle Netflixu stojí za zkoušku česká filmová "půjčovna" | Fandíme filmu Aerovod: Proč vedle Netflixu stojí za zkoušku česká filmová "půjčovna" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest