Batman, marvelovky, Jurský svět ...většina očekávaných filmů zastavila natáčení

Batman, marvelovky, Jurský svět ...většina očekávaných filmů zastavila natáčení | Fandíme filmu
Warner, Marvel, Universal
Které projekty se naopak stále ještě točí? A jak to vypadá s uzavíráním kin ve světě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Včera jsme vás informovali o tom, jak velké množství populárních televizních seriálů přerušilo natáčení. Ve směru celovečerních filmů to není nijak lepší. Pojďme si projít alespoň ty nejvýraznější stoky.

Studio Disney se rozhodlo zastavit svoji veškerou produkci. Některé zdroje mluví o přerušení na dva týdny, jiné o přerušení na dobu neurčitou. Dočasnou stopku má The Last Duel Ridleyho Scotta, ve které mají Ben Afflec a Matt Damon legrační účesy. Dále kontroverzní nová verze pohádky Malá mořská víla. Kompletní předělávka komedie Sám doma. Pohádkové dobrodružství Peter Pan & Wendy, předělávka komedie Miláčku, zmenšil jsem naše děti (Shrunk) a novinka Guillerma del Tora – Nightmare Alley. Už dříve jsme vás informovali o zastavení natáčení marvelovky Shang-Chi: The Legend of the Seven Rings a přerušená je také produkce všech Marvel minisérií – Loki, WandaVision a The Falcon and The Winter Soldier. Poslední jmenovaná se už před pár dny kvůli koronaviru musela odstěhovat z Prahy.

Studio Sony zastavilo natáčení akční novinky Kevina Harta The Man From Toronto, stopku mají také Shrine Sama Raimiho a revenge thriller The Nightingale. Paramount už před časem byl nucený zastavit italské natáčení Mission: Impossible 7. Pro Universal je největším zastaveným projektem Jurassic World: Dominion, ale zastavuje se také natáčení Flint Strong a dosud bezejmenná komedie Billyho Eichnera. Partner Universalu, hororoví specialisté ze společnosti Blumhouse, přerušují natáčení thrilleru Vengeance. Netflix dříve přesunul natáčení The Rockova akčního dobrodružství Red Notice z Itálie do Atlanty a teď zastavuje natáčení zcela. Níže můžete vidět, jak The Rock promlouvá ke štábu. Zatím se počítá s pauzou na dva týdny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are pressing pause on our @netflix production of RED NOTICE effective this Monday for the next two weeks. It’s my privilege to speak eye to eye with our entire crew to help give a little clarity and guidance, as the most important thing right now is for us to get everyone home to their concerned families. Gotta protect our babies, spouses, loved ones and elderly. We’ll continue to monitor and assess this situation closely to make the best decisions for our families first and then our businesses. We’re a resilient nation who ultimately, will always rise to the occasion to be accountable and work together to overcome whatever hardship lies in front of us. Our country will do its job, as the rest of the world will do theirs. Everyone please stay healthy, vigilant, safe and let’s protect one another. We’re all in this - together. DJ @sevenbucksprod @flynnpictureco @Netflix

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest