10 filmů na HBO GO, které jsou lepší než návštěva kina

10 filmů na HBO GO, které jsou lepší než návštěva kina | Fandíme filmu
Máte chuť na nějaký aktuální film a musíte sedět doma? Tady je 10 tipů pro předplatitele HBO Go.
  1. Searching (Pátrání)
  2. The Tale (Příběh)
  3. Crazy Rich Asians (Šíleně bohatí Asiati)
  4. Vox Lux
  5. Brexit
  6. Can you ever forgive me? (Dokážete mi kdy odpustit?)

Jak jistě víte, jedním z preventivních opatření vůči šíření koronaviru bylo i uzavření kin (ano, technicky vzato je to maličko složitější, ale kina jsou zkrátka zavřená), které vstoupilo v platnost 12. března. Zatím je opatření platné na 30 dní. Může trvat kratší dobu, ale také delší. Než se situace zlepší, jsou diváci odkázáni na domácí zábavu. Naštěstí žijeme v době, kdy nejrůznější online služby nabízejí opravdu širokou paletu titulů. Jednotlivé služby jsme vám představili v samostatném článku a postupně vám přineseme seriál s tipy na to, co se vyplatí v záplavě nabídky jednotlivých služeb sledovat.

Dnes se zaměříme na HBO Go, což je služba, kterou dost možná řada z vás má zdarma jako přídavek ke kabelové televizi. A pokud ne, tak si službu lze předplatit za pouhých 159 Kč měsíčně (tedy zhruba za cenu jedné vstupenky do kina) a využívat ji pro celou domácnost. Zkušební období trvá sedm dní a je zdarma.

Pro naše tipy jsme si stanovili jasná pravidla: Doporučujeme pouze filmy, které byly přidány v roce 2018 nebo později, abyste vybírali mezi relativními novinkami. A doporučujeme pouze filmy, které se v Česku nedočkali uvedení v kině, abychom vám ukázali, že online služby nejsou pouze „kino se zpožděním“, ale mohou nabízet opravdu alternativní nabídku. Do našeho výběru jsme zařadili filmy, které nemusí sednou každému, ale v tom je to kouzlo online služeb – Nabídka může být na rozdíl od kin opravdu rozmanitá, takže si každý najde „to svoje“. A tady už je deset tipů:

Searching (Pátrání)

Když Davidovi zmizí jeho jediná dcera Margot, policie spustí pátrání. Po 37 hodinách však nemá jedinou stopu, a tak se David rozhodne podívat někam, kde zatím nikdo nehledal - do dceřina notebooku. Pomocí její počítače a rozhovorů s jejími přáteli David odhaluje dceřiny tajemství a zjišťuje, že Margot nebyla zdaleka tou dokonalou dcerou, za kterou ji považoval...

Snímek je unikátní tím, že se celý odehrává na ploše počítače a nutno podotknou, že v tomhle případě to opravdu funguje. Hrdina pracuje se skutečnými programy a webovými stránkami a v hlubinách internetu pátrá tak, jak by zřejmě pátrala většina počítačově gramotných jedinců. V hlavní roli John Cho.

Foto: Gunpowder & Sky

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest